Menu
Kako izbrati primerno gostovanje za Magento?

Kako izbrati primerno gostovanje za Magento?

Zanesljivo gostovanje je temelj vsakega spletnega posla. Ko pa pride do gostovanja Magente, je to še toliko bolj pomembno. Magento je zelo zmogliv sistem spletne trgovine, a na žalost to pomeni, da potrebuje za svoje delovanje nekoliko bolj zmogljivo gostovanje.

Številni spletni trgovci bi radi privarčevali kakšen evro in se pogostokrat odločijo za navadno deljeno gostovanje. Kar običajno ni težava v kolikor imate na svoji trgovini malo izdelkov in malo prometa. Ko pa se poveča število artiklov ali obiska, pa je to enostavno premalo. S tem so se zagotovo soočili skoraj vsi lastniki Magento trgovin, ki gostujejo na deljenem gostovanju.

gostovanje magentoZa zanesljivo delovanje Magento trgovine potrebujemo močnejši strežnik ali Magenti prilagojeno gostovanje, ki zmore tudi večje navale prometa in večje spletne trgovine. Nekateri ponudniki gostovanja sedaj ponujajo prilagojeno gostovanje za Magento trgovine, ki so svoje strežnike nastavili posebej za zahteve Magenta.

Pomembno se je zavedati, da je primerno gostovanje zelo pomembno. Vsak trenutek, ko stran ne dela ali pa je je zelo počasna, izgubljate stranke in s tem zaslužek. Številni se ne zavedajo, da lahko z nekaj dodatnih evrov mesečno dobijo veliko bolj zanesljivo gostovanje, ki bo poskrbelo, da bo teh izgubljenih strank in zaslužka bistveno manj.

S podjetjem Si shell smo se dogovorili za pripravo strežnikov optimiziranih za Magento in posebej za trgovce so pripravili posebno optimiziran strežnik. Gostovanje za magento vsebuje vse kar potrebujete za izboljšanje zanesljivost, hitrosti in varnosti trgovine. Paket vsebuje kar 15000MB prostora na disku, neomejen prenos podatkov, zadostno število podatkovnih baz, SSL podporo (za varno plačevanje s kreditnimi karticami), napredno statistiko, dnevne rezervne kopije, nadzorno ploščo, zaščito proti nezaželjeni pošti in številne druge sladkorčke. In kar je najbolj pomembno, njihova usposobljena tehnična podpora vam je na voljo 24/7/365 preko elektronske pošte in tudi telefona. Hitra in zanesljiva podpora je tisto, kar potrebujete v primeru težav.

Zanesljiva podpora in prilagojeno gostovanje za Magento zveni kot velik strošek, vendar temu ni tako. Pri Si shellu so poskrbeli tudi za žepu prijazne cene. Zanesljivo gostovanje pa ni nikoli strošek, temveč dobra investicija.

Paket gostovanja za spletno trgovino Magento

Naroči Magento gostovanje!

Paket gostovanja Magento
Prostor na disku 15000 MB
Prenos podatko neomejen
Število gostujočih domen 1
Število poddomen neomejeno
Število mySQL baz 3
Število e-poštnih računov neomejeno
Število FTP računov neomejeno
Število parkiranih domen neomejeno
SSL podpora Da
Email Zaščita proti neželjeni pošti
PHP 5.x
Nadzorna plošča phpMyAdmin, remote mySQL
Dodatno Napredna statistika, spletna pošta
Backup Dnevne rezervne kopije
Podpora 24/7/365 podpora

Strežnik za Magento gostovanja je posebej optimiziran za delovanje Magento trgovin in omogoča APC Cache, Memcache(d), tmpfs particije za hitro in zanesljivo delovanje trgovin.

Povezava za naročilo: Kliknite za preusmeritev na stran SI-Shell

magento php apc

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.