Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Kako izbrati primerno gostovanje za Magento?

Zanesljivo gostovanje je temelj vsakega spletnega posla. Ko pa pride do gostovanja Magente, je to še toliko bolj pomembno. Magento je zelo zmogliv sistem spletne trgovine, a na žalost to pomeni, da potrebuje za svoje delovanje nekoliko bolj zmogljivo gostovanje.

Številni spletni trgovci bi radi privarčevali kakšen evro in se pogostokrat odločijo za navadno deljeno gostovanje. Kar običajno ni težava v kolikor imate na svoji trgovini malo izdelkov in malo prometa. Ko pa se poveča število artiklov ali obiska, pa je to enostavno premalo. S tem so se zagotovo soočili skoraj vsi lastniki Magento trgovin, ki gostujejo na deljenem gostovanju.

gostovanje magento

Za zanesljivo delovanje Magento trgovine potrebujemo močnejši strežnik ali Magenti prilagojeno gostovanje, ki zmore tudi večje navale prometa in večje spletne trgovine. Nekateri ponudniki gostovanja sedaj ponujajo prilagojeno gostovanje za Magento trgovine, ki so svoje strežnike nastavili posebej za zahteve Magenta.

Pomembno se je zavedati, da je primerno gostovanje zelo pomembno. Vsak trenutek, ko stran ne dela ali pa je je zelo počasna, izgubljate stranke in s tem zaslužek. Številni se ne zavedajo, da lahko z nekaj dodatnih evrov mesečno dobijo veliko bolj zanesljivo gostovanje, ki bo poskrbelo, da bo teh izgubljenih strank in zaslužka bistveno manj.

S podjetjem NeoServ smo se dogovorili za pripravo strežnikov optimiziranih za Magento in posebej za trgovce so pripravili posebno optimiziran strežnik. Gostovanje za magento vsebuje vse kar potrebujete za izboljšanje zanesljivost, hitrosti in varnosti trgovine. Paket vsebuje neomejen prenos podatkov, zadostno število podatkovnih baz, SSL podporo (za varno plačevanje s kreditnimi karticami), napredno statistiko, dnevne rezervne kopije, nadzorno ploščo, zaščito proti nezaželjeni pošti in številne druge sladkorčke. In kar je najbolj pomembno, njihova usposobljena tehnična podpora vam je na voljo 24/7/365 preko elektronske pošte in tudi telefona. Hitra in zanesljiva podpora je tisto, kar potrebujete v primeru težav.

Zanesljiva podpora in prilagojeno gostovanje za Magento zveni kot velik strošek, vendar temu ni tako. Pri Si shellu so poskrbeli tudi za žepu prijazne cene. Zanesljivo gostovanje pa ni nikoli strošek, temveč dobra investicija.

Paket gostovanja za spletno trgovino Magento

Priporočamo storitve podjetja Neoserv, s katerim imamo dolgoletno sodelovanje. Za gostovanje spletnih trgovin priporočamo pakete turbo gostovanj, ki so posebej optimizirani za e-commerce sisteme. Poleg tega so na voljo tudi prilagodljivi VPS strežniki, ki so namenjeni samo eni stranki, kar zagotavlja še boljšo izkušnjo. Neoserv je zanesljiv in profesionalen ponudnik gostovanja, ki zagotavlja visoko kakovostne storitve.

Preverite njihovo ponudbo že danes in izberite paket, ki ustreza vašim potrebam. Če potrebujete pomoč pri izbiri, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Preverite ponudbo zdaj!

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri