Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Vsebina

Po določitvi pregledne ter estetske pisave poskrbimo tudi za privlačno vsebino.

Vsebina

Pri vsebini vedno poskrbimo za to, da na začetku prispevka naredimo kratek povzetek. V kolikor predstavljamo artikle, lahko uredimo tudi seznam ključnih prednosti posameznih artiklov. Paziti moramo na to, da prednosti artikla opišemo na kratko, oziroma izpostavimo le bistvene. Če bo navedenih preveč prednosti, bodo te izgubile svojo težo, pa tudi sama berljivost ne bo najboljša, zato bodo tri ključne prednosti posameznega artikla dovolj.

Enako pravilo upoštevamo tudi pri opisu. Za boljšo berljivost opisa uporabljamo odstavke, posamezne vsebinske odseke pa med sabo ločimo. Za preglednejši prikaz je priporočljivo izpostaviti in odebeliti ključne besede vsebine. Tako bomo vsem hitrim bralcem omogočili, da zgolj s prebiranjem odebeljenih besed dobijo občutek o vsebini posameznega področja opisa.

Celotni vsebini pomaga tudi, če ta ob tekstu vsebuje še ostale prvine, predvsem fotografije, grafe, video predstavitve in podobno – s temi prvinami bo vsebina razgibana in bolj zanimiva za branje.

V kolikor upoštevamo vse zgoraj navedene predloge, se nam ni potrebno obremenjevati s preobširno vsebino, saj bo celotna vsebina besedila precej privlačna. Posledično bodo tudi obiskovalci z omejenim časom lahko s pomočjo naslovov, prednosti, z odebeljenimi ključnimi besedami in z ostalimi prvinami hitro pridobili vse pomembne informacije.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.