Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Kaj pa tisti obiskovalci, ki so zapustili vaše spletno mesto?

Obiskovalci, ki niso postali kupci

Kaj pa tisti obiskovalci, ki so zapustili vaše spletno mesto?

Če ima vaša spletna trgovina 1 % konverzijo, to v praksi pomeni, da eden od 100 obiskovalcev nakup tudi dejansko opravi in točno ta kupec je imel dejansko nakupno vedenje, zaradi česar se je za nakup tudi končno odločil. Zagotovo pa ste se ob tem vprašali, zakaj se za nakup ni odločilo preostalih 99 obiskovalcev.

Večina lastnikov spletnih trgovin se ukvarja predvsem s kupci, a še vedno se jih premalo posveča preostalim, ki so spletno trgovino obiskali in jo zapustili brez nakupa (kar za spletnega trgovca praviloma predstavlja strošek). 

Lastniki spletnih trgovin pogosto razmišljajo predvsem kot trgovci in ne kot dejanski obiskovalci lastnih spletnih trgovin, zaradi česar dajejo vse kupce v isti koš. Resnica je povsem drugačna, saj ni s kupci nič drugače kot v vsakdanjem življenju. Ljudje smo si različni in tako je drugačen tudi vsak kupec, zato poslovanje z različnimi kupci od nas zahteva različne načine komunikacije. Naš cilj bi vedno moral biti čim boljša optimizacija trgovine, ki sloni na dobrih analizah, saj te prinesejo tudi najboljše rezultate.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri