Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Iskanje po trgovini

V kolikor imate sistem za spletno iskanje in seznam iskalnih pojmov, lahko analizirate, kaj vaši obiskovalci iščejo in izboljšate rezultate.

Iskanje po trgovini

V seznamu rezultatov se vam bodo izpisali vsi iskalni pojmi, ki jih lahko preoblikujete tako, da bodo rezultati vodili do pravih artiklov. Pogosto gre za preproste tipkarske napake bodočih kupcev, ko kakšna črka ni na svojem mestu ali je odveč. Pogoste napake lahko uporabite sebi v prid in kupce preusmerite do pravih rezultatov ali celo vnesete URL-povezavo do strani, za katere želite, da jih kupec obišče. Tako bo potencialni kupec hitreje prišel do željenih artiklov, povečale pa se bodo tudi možnosti za opravljanje nakupa. Analiza iskalnih pojmov in popravki vam bodo sicer vzeli nekaj časa, a analiza se zagotovo izplača, saj bodo vsa prihodnja iskanja učinkovitejša.

Tržna raziskava številnih spletnih trgovin je pokazala tudi do 40 % povečanje prodaje, saj več kot polovica kupcev za iskanje željenih artiklov uporablja iskalnik v spletni trgovini.

V kolikor še nimate naprednega sistema za rezultate iskanja, preverite sisteme, kot so Apache Solr in Elastic Search, ki združujejo številne napredne možnosti.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.