Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izdelava spletne trgovine Magento

Z izdelavo Magento spletnih trgovin se profesionalno ukvarjamo že 10 plus let, imamo za sabo že več kot 150 Magento spletnih trgovin in smo prepričani, da ne boste potrebovali nikogar drugega, saj poskrbimo za vse.

Čisto vse.

Izdelava spletne trgovine Magento

Platforma primerna za različne spletne trgovce

Ker je platforma odprtokodna, lahko razvijalci poljubno spremenijo platformo. Prilagodite lahko videz trgovine ali njeno delovanje v ozadju in uresničite vse svoje ideje in izpolnite vse zahteve.

Če je treba vaše spletno mesto popolnoma preoblikovati, bodite prepričani, da vam bo prilagodljivost, ki jo ponuja Magento, to omogočila.

izdelava spletne trgovine Magento po meri
izdelava spletne trgovine Magento po meri

Možnost več trgovin

Magento je ena redkih platform, ki omogoča, da imate lahko na enem sistemu (administraciji) več trgovin. Tako lahko imate več jezikov na enem sistemu in celo popolnoma različne trgovine z različnimi domenami, artikli in različno obliko.

Vse skupaj pa enostavno upravljate preko ene administracije tako, da je vse na enem mestu. S tem se prihrani ogromno časa in denarja.

Sami smo izdelali precej trgovin z več trgovinami v enem sistemu. Največja ima kar več, kot 50 trgovin v eni administraciji.

Ogromen obseg že izdelanih rešitev

Celotna Magento skupnost je precej obsežna tako, da obstaja ogromno razvijalcev in že izdelanih razširitev. Te pridejo zelo prav, ko želimo dodatno funkcionalnost in ne želimo za to vlagati večjih zneskov v razvoj ali preprosto nimamo časa počakati na razvoj.

Sami smo razvili že ogromno modulov za razširitev funkcionalnosti Magento trgovine. Nekaj od teh si lahko ogledate s pomočjo našega hitrega pomočnika do spletne trgovine tukaj.

izdelava spletne trgovine Magento po meri
izdelava spletne trgovine Magento po meri

Napredne funkcionalnosti

Iščete sistem, ki bi ponujal integracijo z računovodstvom, plačilom na obroke, potisna in sms sporočila in še mnogo drugega? Mnoge platforme imajo težavo zadovoljiti vse zahteve, mislim pa, da na Magentu teh težav ne bo*.

Tudi strah pred večjim obsegom artiklov je odveč, saj imajo stranke tudi več, kot 100.000 šifrantov in tudi po več tisoč naročil dnevno in Magento trgovine vse brez problema prenesejo.

Podpora in enostavno urejanje

Vas skrbi, kako prodaja deluje preko spleta, saj s tem še nimate veliko izkušenj? Ne skrbite, imamo več video posnetkov, ki pomagajo pri urejanju spletne trgovine. Česar ne boste našli, bomo za vaš dodatno posneli.

Celotno urejanje v administraciji prilagodimo za stranko tako, da lahko vse vsebinsko urejanje upravljate sami in za to ne potrebujete programerja.

izdelava spletne trgovine Magento po meri
izdelava spletne trgovine Magento po meri

Odprt sistem

Magento je pridobil izjemno priljubljenost po vsem svetu, ker je platforma odprtokodna.

Zaradi tega je platformo mogoče prilagoditi in jo spremeniti tako, da ustreza zahtevam vaše trgovine. Zaradi svoje odprtosti ima tudi ogromno razvijalcev tako, da če svojim ne bi slučajno bili zadovoljni, ga lahko vedno zamenjate.

Potrebujete še več razlogov zakaj nam zaupati izdelavo spletne trgovine?
Več o izdelavi spletne trgovine si lahko preberete tukaj.

Magento je po novem poznan, kot Adobe commerce. Logo in slike so last podjetja Adobe. Več informacij na uradni strani.
Tudi Degriz.net stran je izdelana na omenjeni platformi tako, da vidite kakšna fleksibilnost je možna. ;)
* Vse želje je mogoče na Magentu zadovoljiti, seveda pa je za nekatere potrebno več sredstev saj kompleksnejše želje po navadi, vzamejo precej časa za razvoj.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.