Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Analiza obstoječih strani

Spoznajte, kje delate napake in jih odpravite. Dovolite, da vaše spletno mesto ponesemo korak naprej. Bodite prilagodljivi in vedno iščite načine, kako postati boljši. Mi vam pri tem lahko pomagamo.

Analiza obstoječih strani

Analiza obstoječe strani bo odkrila vaše pomanjkljivosti, da jih boste lahko odpravili

Ker dobro poznamo spletni posel, vemo, da se je potrebno držati določenih pravil in zakonitosti, ki se iz dneva v dan spreminjajo. Vaš spleti posel lahko povsem zastari že v letu ali dveh, zato ne zaspite na lovorikah preteklega uspeha, ampak vedno stremite po več.

Z našo pomočjo boste prepoznali svoje pomanjkljivosti in jih tudi odpravili.

analiza spletne strani
povečanje prodaje spletne strani

Z analizo do večje prodaje

Najpogostejše težave obstoječih spletnih mest so v hitrosti in optimizaciji. Če odpravite ti dve težavi, boste v kratkem času doživeli popoln preporod. Spletni uporabniki zahtevajo takojšen odziv, zato mora biti vaše spletno mesto hitro pri nalaganju vsebine. Ne izgubljajte prodaje na račun počasnosti. Z izboljšano optimizacijo pa boste postali bolj prepoznavni in vas bodo vaši ciljni kupci hitreje našli.

Cilj je večja prodaja – skupaj z nami ga lahko enostavno dosežete!

Izboljšajte uporabniško izkušnjo!

Odlična uporabniška izkušnja naj bo vaš cilj na poti uspeha. Zadovoljni kupci rade volje pohvalijo vaše spletno mesto in ga priporočijo naprej, vi pa s tem gradite na svoji prepoznavnosti in dobri umeščenosti v iskalnike.

izboljšanje uporabniške izkušnje
povečanje prometa spletne strani

Upad obiska in prometa?

Za vas poiščemo vzroke in jih odpravimo. Kot spletni mojstri poznamo trik ali dva, ki rešita marsikatero težavo, ki je nastala in povzročila upad števila obiskovalcev in posledično poslabšala prodajo.

Analiza obstoječega spletnega mesta se izplača, ker:

  • Vam pokaže, kje delate napake, da jih lahko odpravite.
  • Boste naredili korak naprej v prepoznavnosti.
  • Se bo izboljšala uporabniška izkušnja.
  • Nikoli ni nekaj tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše.
analiza spletnega mesta

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.