Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Storitve

Vrhunske rešitve za vašo popolno spletno trgovino.

Z obsežnimi izkušnjami in številnimi zadovoljnimi strankami sem specializiran za celovito svetovanje in izdelavo trgovin, ki navdušujejo vaše obiskovalce. S svojim znanjem in bogatim portfeljem že izdelanih kompleksnih rešitev vam pomagam uresničiti vašo vizijo ter ustvariti uspešen spletni posel, ki pritegne in navduši vaše stranke.

Storitve
 • Izdelava spletne trgovine

  Z izdelavo spletnih trgovin se profesionalno ukvarjamo že več let, imamo za sabo že več kot 150 spletnih trgovin in smo prepričani, da ne boste potrebovali nikogar drugega, saj poskrbimo za vse.

  Čisto vse.

  Preberi vse
 • Analiza obstoječih strani

  Spoznajte, kje delate napake in jih odpravite. Dovolite, da vaše spletno mesto ponesemo korak naprej. Bodite prilagodljivi in vedno iščite načine, kako postati boljši. Mi vam pri tem lahko pomagamo.

  Preberi vse
 • Oblikovanje spletnih trgovin

  Oblika spletne trgovine vas lahko ponese v nebo, zato izbirajte preudarno.

  Privlačno oblikovana in učinkovita spletna trgovina bo v kratkem času povsem spremenila vaše prodajne rezultate.

  Preberi vse
 • Spletne razširitve

  Si želite še več? Nudimo tudi razširitve spletnega posla z avtomatizacijo prodaje in možnostmi povečanja prodaje.

  Danes ne gre niti brez mobilnih aplikacij spletnih mest ali izboljšanja obstoječega spletnega mesta na podlagi izčrpne analize. 

  Preberi vse
 • Izdelava spletne trgovine Magento

  Z izdelavo Magento spletnih trgovin se profesionalno ukvarjamo že 10 plus let, imamo za sabo že več kot 150 Magento spletnih trgovin in smo prepričani, da ne boste potrebovali nikogar drugega, saj poskrbimo za vse.

  Čisto vse.

  Preberi vse
 • Paketi izdelave spletne trgovine

  Z veseljem vam predstavljamo naša ekskluzivna promocijska paketa izdelave spletne trgovine. Oblikovana sta tako, da zadovoljita različne potrebe podjetij in prinašata številne prednosti ter dodatne funkcionalnosti.

  Preberi vse
Iščete izkušenega partnerja na področju spletnih rešitev? Spletna mesta, spletno oglaševanje ali spletne razširitve. Degriz.net je prava izbira. Preverite!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.