Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Oblikovanje spletnih strani

Vaše sporočilo naj bo jasno že iz oblike, ne samo vsebine. Večkrat se izkaže, da velja »več je manj«, zato ne pretiravajte z ničemer.

Čiste oblike, nedvoumna vsebina in enostavna uporaba naj bodo vaša prednost, ki pritegne in prepriča.

Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani raje prepustite izkušenim poznavalcem

Oblikovanje spletnih strani ima pomembnejšo vlogo, kot si morda mislite, saj je ravno dizajn tisti, ki obiskovalca pritegne. Pri spletnih obiskovalcih le redko dobite drugo priložnost, da se dokažete zato jih prepričajte že v prvem poskusu. Vaša spletna stran je prodajna pot za vaše podjetje, zato mora biti:

  • prodajno naravnana,
  • informativna in
  • pregledna.
oblikovanje spletnih strani
priprava oblikovanje spletne strani

Poudarite težavo in ponudite rešitev!

Ljudje se za nakup odločamo na podlagi potrebe in za njo iščemo rešitev.

Če boste pokazali rešitev za neko določeno težavo na pravi način, se bodo ljudje lažje odločili za nakup.

Prodajno naravnana besedila in oblika, ki prepriča, naj postanejo vaša glavna aduta in predvsem vaša prednost pred konkurenco!

Daljši čas obiska pomeni več možnosti za nakup

Obiskovalec vaše spletne strani bo na vaši strani ostal več čas in si jo bo bolj zapomnil, če bo stran privlačna, vsebina pa zanimiva. Naš cilj je ustvariti takšno spletno stran, da bo z lahkoto postala vaša glavna prodajna pot.

Nikar ne pretiravajte z informacijami in težko razumljivimi strokovnimi besedami. Povejte »po domače« in tako, da vas lahko vsakdo razume. Jasna besedila in čista spletna stran naj bosta vaši prednosti, ki prevzameta in navdušita vsakogar, ki pristane na vaši spletni strani.

obisk spletne strani

Izberite prednosti, ki vam jih ponujamo:

  • Ne iščite posebej grafičnega oblikovalca, ker za to poskrbimo mi!
  • Dizajn izdelamo tako, da bo vaša spletna stran ne le lepa, ampak tudi profesionalna in uspešna pri prodaji.
  • Dizajn prilagodimo vaši celostni grafični podobi.
  • Če celostne grafične podobe še nimate, vam jo lahko izdelamo skupaj s spletno stranjo.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri