Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Celovite rešitve

Spletni posel zahteva celovite rešitve. Pri nas ne dobite le orodja za spletno prodajo, ampak tudi znanje in strategijo, ki vas bosta vodila na poti do uspeha.

Nič več in nič manj.

Celovite rešitve

Zakaj je celovita rešitev najboljša izbira?

Celovita rešitev je rezultat naših dolgoletnih izkušenj v spletnem poslu. Ker točno vemo, kako si sledijo koraki pri prodiranju na spletno tržišče, vam lahko zaupamo recept in ponudimo orodja, da tudi sami samostojno zakorakate v prodajne vode. Celovita rešitev namreč omogoča:

  • oblikovanje in izdelavo spletnega mesta (stran ali trgovina),
  • pisanje besedil za spletno mesto in potrebe oglaševanja,
  • oglaševanje na facebooku in google adwords,
  • izdelavo celostne grafične podobe,
  • organizacijo nagradnih iger,
  • priprava e-mail marketinga, …
celovite spletne rešitve
poslovanje preko interneta

Čisto vse dobite na enem mestu

Spletni posel je prava mala znanost, čeprav vsakdo misli, da je povsem enostavno. Nekateri mislijo, da samo nekaj nastaviš na spletno stran in prodaja kar sama od sebe steče brez veliko truda. Žal v resnici ni tako enostavno. A vam je lahko lažje, kot je bilo nam na začetku. Na podlagi naših izkušenj se lahko več naučite, še preden zakorakate v spletni posel. Izkušnje so lahko zelo drage, zato mi poskrbimo, da si prihranite tako čas kot denar in se izognete prvim preprekam na poti do uspeha.

Pri nas ne ustvarjamo le spletnih mest, ustvarjamo spletni posel.

Ponujamo več kot ostali – ponujamo največ!

  • Oblikujemo in izdelamo spletno mesto (stran ali trgovino).
  • Pomagamo izbrati pravo domeno in ugodno gostovanje.
  • Napolnimo vašo stran s pravimi besedami, ki povečajo optimizacijo in dobro prodajajo.
  • Vam pripravimo celotno strategijo prodaje, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Vašo idejo udejanjimo in vam predamo »ključ na roke«, s katerim vi odklenete vrata svojega spletnega posla in pričnete poslovati še isti dan!

spletna prodaja

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.