Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Razširjena vsebina

Več uporabnih vsebin na spletni strani bo prineslo več pozitivnih učinkov vsebine na celotno spletno trgovino.

Razširjena vsebina
 • Blog

  Blogi so lahko dober vir pridobivanja obiskovalcev, ki jih zanimajo vaše blog vsebine, zaradi česar pogosto obiščejo vaše spletne strani.

  Preberi vse
 • Predstavitvene strani

  Predstavitvene strani zajemajo vsebine, ki predstavljajo vašo trgovino, vas kot prodajalca in zajemajo vse informacije o podjetju ter o politiki zasebnosti.

  Preberi vse
 • Video vsebina

  Vedno več spletnih trgovin klasične predstavitve artiklov z besedili in fotografijami opremlja tudi z video predstavitvami.

  Preberi vse
 • Pripeti dokumenti

  Dodatni dokumenti so pri prodaji bolj tehničnih artiklov precej pogosti.

  Preberi vse
 • 360-stopinjski ali 3D-pogled artikla

  Z vedno večjo konkurenco in željo po boljši predstavitvi artiklov je vse pogostejši.

  Preberi vse
 • Širok izbor artiklov brez opisne vsebine

  Kadar v prodajo dodajate večje število artiklov s pomočjo uvoza preko zunanjih virov.

  Preberi vse

Obiskovalci bodo imeli na voljo več uporabnih informacij, s pomočjo katerih se bodo lahko dodatno informirali o zadevah, ki jih zanimajo in tako pridobili zaupanje v spletno trgovino.

Poleg naštetega zadrževanje obiskovalcev na spletni strani pripomore tudi k povečanemu obisku, saj ta vpliva na povprečen čas, ki ga obiskovalec preživi na strani. To pomeni, da lahko napredni iskalniki vašo stran uvrstijo pred ostalo konkurenco, saj bodo raje ponudili stran, na kateri se obiskovalci zadržujejo dlje časa in ne tiste, ki jo hitro zapuščajo.

Seveda pa to ni edini pozitiven učinek na optimizacijo, saj z dodatnimi pod-stranmi in vsebinami na strani zajemate in pokrivate večje število dodatnih ključnih besed. Vse ključne besede najverjetneje nimajo velikega iskalnega obsega, kar običajno pomeni tudi, da nimate veliko konkurence. Posledično lahko v spletni trgovini ustvarite dobro mero dodatnega prometa.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.