Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Analiza oglasnih akcij

Statistika trgovin in spletnih strani je ob rasti cen oglaševanja čedalje bolj pomembna, saj moramo vedeti, komu oglašujemo, da lahko zagotovimo čim bolj optimalno oglaševanje.

Analiza oglasnih akcij
  • Primer analize oglaševalske akcije

    Preberite kaj smo se naučili na konkretnem primeru prodaje.

    Preberi vse
  • Kaj pa tisti obiskovalci, ki so zapustili vaše spletno mesto?

    Obiskovalci, ki niso postali kupci

    Preberi vse

Na podlagi rezultatov lahko vsako stran prilagodimo potencialnim strankam. Kljub temu da neposredno ne prodajate spletnih artiklov oziroma storitev, je splet še vedno kanal, preko katerega vaše stranke pridejo do vas. Čedalje več ljudi se namreč pred začetkom nakupa o potencialni trgovini pozanima na spletu in v kolikor tam niste primerno predstavljeni, se najverjetneje ne bodo odločili za vas, ampak za kakšnega izmed vaših konkurentov. 

Statistika potrošnikov je konkretna podlaga za določanje vaše baze potrošnikov. Vsak ponudnik je odvisen od številk in če teh ni mogoče prikazati, najverjetneje ne more poslovati, saj nima potrošnikov. Vseeno je ali prodajate avtomobile ali kozmetiko, vedeti morate, da je za vsak trg potrebna drugačna stran, drugačen promet strani, drugačna vsebina, itd. Čeprav so si stvari lahko podobne, ne morate vedeti, kakšna so odstopanja, dokler tega ne zajamete in testirate.

Zato morate biti na tekočem z dogajanjem na vaši spletni strani in vedno poskrbeti za preverjene in ažurne informacijo o virih, ki ustvarijo največ prometa na vašo spletno stran. V sodobnem svetu so prave informacije ključ do uspeha in ravno tako je tudi na spletu. 

Mogoče ima v tem trenutku vaša konkurenca res več obiska, vi pa veste, od kod prihaja vaš obisk, čeprav je ta lahko tudi za 50 % manjši od konkurence. Posledično veste tudi, katerim virom boste posvetili več pozornosti, da bodo ti z manj energije in z manj porabljenega vložka ustvarili večji promet.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri