Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Zakup domen in gostovanja

Vsaka spletna stran ali spletna trgovina potrebuje svoj spletni naslov – zaporedje črk in številk, ki jih vpišete v brskalnik imenujemo domena.

Domena naj bo kratka in jedrnata, da si jo bodo vaši obiskovalci lažje zapomnili in posredovali naprej.

Zakup domen in gostovanja

Kaj je domena in kaj gostovanje?

Čeprav vedno več ljudi pozna spletno izrazoslovje, včasih še vedno ni povsem jasno, kaj je domena in kaj gostovanje.

  • Domena je zaporedje črk in številk, ki jih vpišemo v brskalnik po www in se končajo z določeno končnico (.si, .net, .com, .eu, …)
  • Gostovanje pa je najem določenega prostora na strežniku, ki nemoteno deluje 24 ur na dan in ima dostop do svetovnega spleta (na njem se hranijo podatki vašega spletnega mesta).
gostovanje spletnih strani
domena spletne strani

Domeno si priskrbite še pred registracijo podjetja

Pred registracijo podjetja je zelo pomembno, da imate najprej izbrano ime podjetja in domeno, na kateri bo spletna stran ali trgovina stala. Pri iskanju imena pazite na to, da bo ime hitro zapomnljivo in da ne bo predolgo. Priporočljivo je tudi, da vsebuje izdelek oz. dejavnost, ki jo boste opravljali. Če nameravate svoj posel razširiti v tujino, preverite pomen imena tudi v tujih jezikih. Najboljše je, da ime podjetja in domene sovpadata.

Prava domena in zmogljivost strežnika štejeta!

Glede na to, kaj boste prodajali, vam lahko pomagamo izbrati primerno domeno in velikost spletnega gostovanja. Če boste najeli premalo zmogljiv strežnik, se lahko zgodi, da se bo vaše spletno mesto počasi nalagalo, kar lahko prežene morebitne kupce, ki ne želijo čakati. Najhitrejši imajo na spletu prednost, zato tega ni za zanemariti. Mi vam lahko na podlagi izkušenj svetujemo in skupaj z vami izberemo pravo domeno in velikost gostovanja.

Za nemoteno delovanje spletnega mesta vam lahko priporočimo cenovno ugodna gostovanja na preverjenih strežnikih z visoko hitrostjo prenosa podatkov.

gostovanje spletne trgovine
gostovanje spletne trgovine

Čigave storitve priporočamo?

Na podlagi dolgoletnega sodelovanja vam priporočamo storitve podjetja Neoserv. Za gostovanje spletnih trgovin pa so pripravili pakete turbo gostovanj, ki so optimizirani za e-commerce sisteme, prav tako pa nudijo tudi prilagodljive VPS strežnike, ki omogočajo še boljšo izkušnjo, saj so njihovi resursi v celoti namenjeni eni stranki.

Preverite ponudbo zdaj!

V kolikor boste potrebovali pomoč pri izbiri nas kontaktirajate.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.