Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Rešitve za povečanje prodaje

Prodaje ni nikoli preveč, zato ukrepajte pravočasno, da je ne bo premalo.

Razvijamo spletne rešitve za povečanje prodaje, ki bodo povečale vašo prodajo in zadržale kupce na vašem spletnem mestu dalj časa!

Rešitve za povečanje prodaje

Bodite v koraku s časom in vedno ciljajte še višje!

Nadgradnja vašega spletnega mesta lahko pomeni povečanje prodaje z nekaj enostavnimi dodatki. Ker vemo, kako težko je ohranjati promet in kako težko je šele povečevati promet iz meseca v mesec, smo začeli iskati in razvijati rešitve, ki bi pripomogle k zmanjšanju števila kupcev, ki so nekaj že izbrali, a nakupa niso opravili do konca. Takšnih izgubljenih nakupov je vedno več, zato v različnih trgovinah z različno ponudbo iščemo najboljše rešitve za povrnitev izgubljenih nakupov.

povečanje prodaje
emaili zapuščena košarica

Spoznajte najbolj popularen »Trigger modul« in prepričajte tudi tiste, ki so košarico že napolnili, a niso dokončali nakupa

Žal se vse prepogosto dogaja, da obiskovalci nakupov ne opravijo do konca. Izdelke že položijo v košarico in si zadnji trenutek premislijo. Trigger modul poskrbi za vse tovrstne kupce in jih z avtomatskim e-sporočilom ponovno povabi k nakupu z dodatno kodo za popust. Izkazalo se je, da si je skoraj polovica kupcev premislila in se po prejemu tega sporočila vrnila v trgovino ter dokončala nakup.

Ste zaznali poseben vzorec obnašanja vaših obiskovalcev, a ne veste kaj storiti, da bi jih prepričali v nakup?

Vedno znova iščemo rešitve za različne težave, ki se pojavljajo pri vzorcih obnašanja kupcev pri spletnem nakupovanju. Radi bi vam pomagali, zato nam zaupajte svojo težavo, da jo skupaj lahko rešimo in povečamo vašo prodajo.

prepričajte obiskovalce v nakup
rešitve za povečanje prodaje

Okoristite se s prednostmi rešitev za povečanje prodaje:

  • Zmanjšajte število zapuščenih košaric.
  • Povečajte svoj promet s Trigger modulom.
  • Obvestite vaše uporabnike, kako dolgo že niso obiskali vašega spletnega mesta.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.