Menu

Rešitve za povečanje prodaje

Prodaje ni nikoli preveč, zato ukrepajte pravočasno, da je ne bo premalo.

Razvijamo spletne rešitve za povečanje prodaje, ki bodo povečale vašo prodajo in zadržale kupce na vašem spletnem mestu dalj časa!

Rešitve za povečanje prodaje

Bodite v koraku s časom in vedno ciljajte še višje!

Nadgradnja vašega spletnega mesta lahko pomeni povečanje prodaje z nekaj enostavnimi dodatki. Ker vemo, kako je ohranjati promet in kako težko je šele povečevati promet iz meseca v mesec, smo začeli iskati in razvijati rešitve, ki bi pripomogle k izgubi kupcev, ki so nekaj že izbrali, a nakupa niso opravili do konca. Takšnih izgubljenih nakupov je vedno več, zato v različnih trgovinah z različno ponudbo iščemo najboljše rešitve za povrnitev izgubljenih nakupov.

povečanje prodaje
emaili zapuščena košarica

Spoznajte najbolj popularen »Trigger modul« in prepričajte tudi tiste, ki so košarico že napolnili, a niso dokončali nakupa

Žal se vse prepogosto dogaja, da obiskovalci nakupov ne opravijo do konca. Izdelke že položijo v košarico in si zadnji trenutek premislijo. Trigger modul poskrbi za vse tovrstne kupce in jih z avtomatskim e-sporočilom ponovno povabi k nakupu z dodatno kodo za popust. Izkazalo se je, da se je skoraj polovica kupcev premislila in po prejemu tega sporočila vrnila v trgovino in dokončala svoj nakup.

Ste zaznali poseben vzorec obnašanja vaših obiskovalcev, a ne veste kaj storiti, da bi jih prepričali v nakup?

Vedno znova iščemo rešitve za različne težave, ki se pojavljajo pri vzorcih obnašanja kupcev pri spletnem nakupovanju. Radi bi vam pomagali, zato nam zaupajte svojo težavo, da jo skupaj lahko rešimo in povečamo vašo prodajo.

prepričajte obiskovalce v nakup
rešitve za povečanje prodaje

Okoristite se s prednostmi rešitev za povečanje prodaje:

  • Zmanjšajte število zapuščenih košaric.
  • Povečajte svoj promet s Trigger modulom.
  • Obvestite vaše uporabnike, kako dolgo že niso obiskali vašega spletnega mesta.

17 artiklov

17 artiklov

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.