Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Facebook oglaševanje in komunikacija

Kdor zna do konca izkoristiti Facebook oglaševanje in vzpostaviti pristno komunikacijo s svojimi kupci ali strankami, bo postal še uspešnejši.

Naučite se uporabljati to močno orodje na pravi način in povečajte svojo prepoznavnost ter prodajo.

Facebook oglaševanje in komunikacija

Facebook uporabljajte tudi za komunikacijo ne le oglaševanje

Dejstvo je, da se na Facebooku vsak dan veliko dogaja, in več kot milijarda ljudi na svetu vsakodnevno sodeluje pri objavljanju svojih misli in slik. Vedno več podjetij uporablja Facebook kot orodje za komunikacijo s strankami, ko želijo od svojih kupcev izvedeti njihovo mnenje, jih kaj vprašati ali jih o nečem obvestiti. Oglaševanje je zgolj enosmerna komunikacija, Facebook pa omogoča pristen stik s strankami, ki vas poznajo in vam zaupajo.

Z dobro komunikacijo si lahko zgradite prepoznavno ime in pridobite na svojem ugledu. To je običajno več vredno in nosi pozitivne posledice še dolgo časa.

facebook oglaševanje
facebook oglas spletne strani

Tudi dobra Facebook komunikacija ima svoje zakonitosti

Iz izkušenj s spletnimi posli smo razbrali kakšne so dobre prakse pri komunikaciji preko Facebook družabnega omrežja in katerim praksam se je bolje izogibati.

Postregli vam bomo s pravimi informacijami in napotki, da ne boste ponavljali začetniških napak in si naredili več škode kot koristi.

Facebook oglaševanje se razlikuje od iskalniškega oglaševanja

Facebook se v svoji osnovi razlikuje od iskalnika kot je Google, saj na njem uporabniki prvotno ne iščejo informacij, ampak ima funkcijo virtualnega druženja s prijatelji in znanci. Oglasi se ne prikazujejo ob vpisani ključni besedi, ampak so nastavljeni na druge parametre, ki jih lahko omejite na svojo ciljno publiko. Oglasi se na Facebooku prikazujejo med novicami (»Newsfeed«) in na desni strani, ki je namenjena oglasnemu prostoru.

Tudi sami oglasi naj bodo prilagojeni na ta drugačen fokus, sicer ne bodo tako uspešni, kot bi lahko bili.

oglaševanje spletne strani na facebooku
informacije na facebooku

Facebook oglasi naj odkrivajo odgovore na vprašanja in nudijo informacije

Ker Facebook v svoji prvotni funkciji ne služi iskanju izdelkov ali storitev, je ključnega pomena, da potenciali kupci v vašem oglasu prepoznajo neko dodano vrednost, ki jih pritegne h kliku. Ker na oglase uporabniki naletijo med tem, ko imajo svojo pozornost preusmerjeno na branje novic o svojih prijateljih in njihovih objavah, morajo biti oglasi zgovorni in udarni, da pritegnejo in jih uporabniki preberejo.

Včasih je dovolj, da le ponudite zanimive informacije, o katerih uporabniki razmišljajo ali jim ponudite na vprašanja, ki si jih sami zastavljajo.

Glavne koristi Facebook oglaševanja

  • Plačate za klike na oglas, dnevni proračun določite sami.
  • Ker lahko ciljno usmerite prikazovanje oglasov, se vaš oglas prikazuje je potencialni ključni publiki.
  • Oglase lahko sproti popravljate in izboljšujete parametre, da je doseg še bolj optimalen.
  • Med parametri lahko izberete tudi zanimanje oz. hobije, ne le starost, spol in lokacijo.
ciljano oglaševanje

Kontaktirajte nas

Z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

* Obvezna polja

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.