Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Vzdrževanje spletnih strani

Za vzdrževanje spletnih mest vedno izberite hitro odzivne in dobro podkovane strokovnjake. Ker do najmanjše podrobnosti poznamo spletni posel, vemo kako pomembna je vsaka minuta, ko vaše spletno mesto ne deluje pravilno.

Težave rešujemo hitro, za vsak izziv najdemo svojo rešitev.

Vzdrževanje spletnih strani

Zakaj potrebujem vzdrževanje spletnega mesta?

Vzdrževanje spletnega mesta je enako pomembno kot vzdrževanje vašega jeklenega konjička. Če ga redno vzdržujete, bo dolgo brezhibno deloval. Tudi s spletnimi mesti je enako.

Redno mesečno vzdrževanje poskrbi za:

  • manjše popravke in izboljšave (grafične ali tehnične),
  • odpravljanje težav, ki se pojavijo,
  • podporo z nasveti za uporabo in izboljšave uporabniške izkušnje.

Za odpravljanje težav in vnos popravkov poskrbimo v najkrajšem možnem času, zato vi med tem ne boste na izgubi. Zaupajte nam vašo težavo in pomagali vam bomo!

podpora spletna trgovina
vzdrževanje spletne trgovine

Mesečno vzdrževanje ni strošek, je vaš prihranek

Dokler neka stvar deluje, ne razmišljamo o stroških popravila. Pa vendar, če zanemarimo nujna vzdrževalna dela, se lahko kaj hitro zgodi, da ob okvari strošek popravila doseže tudi 10-kratnik cene vzdrževanja.

Z vzdrževanjem spletnih mest preprečite nastanek velikih težav in si povsem enostavno lahko prihranite veliko denarja.

Vsi lastniki in upravitelji spletnih mest se zavedate, kako velik vpliv na obisk vaše strani ter posledično na število nakupov, naročil, povpraševanj, imajo že najmanjše spremembe, ki se naredijo na spletni strani. Nekatere spremembe lahko naredimo sami, za nekatere pa je potrebnega več tehničnega znanja ter izkušenj. Tukaj pa vam na pomoč lahko priskočimo mi.

Poskrbite za redno vzdrževanje vašega spletnega mesta!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.