Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Predstavitvene strani

Predstavitvene strani zajemajo vsebine, ki predstavljajo vašo trgovino, vas kot prodajalca in zajemajo vse informacije o podjetju ter o politiki zasebnosti.

Predstavitvene strani

Predstavitev je še posebej pomembna pri vzpostavitvi novih spletnih trgovin, ki je obiskovalci še ne poznajo, saj vas preko teh strani obiskovalci spoznajo in si ustvarijo občutek o kredibilnost trgovine.

Predstavitvena stran podjetja

Predstavitvena stran podjetja naj ne zajema le dolgočasnih podatkov o lokaciji in kontaktih podjetja, ampak vašo zgodbo, delo in vizijo. Poskusite se nekoliko izpostaviti in predstavite svojo zgodbo o nastanku trgovine in razkrijte odločitev za odprtje spletne trgovine. S tem lahko izpostavite svoje cilje, h katerim stremite, in razloge, s katerimi sporočate, da je vaša trgovina drugačna od ostalih spletnih trgovin. Obiskovalec se s stranjo bolj osebno poistoveti, ko izve, kdo skrbi za trgovino in kako bo zanj poskrbljeno ob nakupovanju. Dejstvo je, da mnogi še vedno raje kupujejo artikle neposredno od ponudnika kot od korporacijskih sistemov brez osebnosti.

predstavitev na spletni strani

Ne bojte se dodajati svojih fotografij v delovnem okolju, predstaviti svojega skladišča ali proizvodnje, v kolikor artikle sami proizvajate. Tako se bodo lahko obiskovalci hitreje poistovetili z vami in vam bolj zaupali, predvsem pa verjeli v vašo zgodbo, saj se boste s takšnimi fotografijami tudi vi osebno izpostavljali širši javnosti.

Svojo zgodbo pripravite s pomočjo spodnjih korakov:

  • predstavite stanje, ki vas je kot uporabnika prepričalo v začetek prodaje artikla oz. storitve,
  • navedite odkrite težave, ki ste jih imeli pred uvedbo artikla oz. storitve, 
  • podajte razloge za izbiro artiklov oz. storitev, ki jih ponujate, in rešitev zanje
  • imejte dolgoročno strategijo in cilje za urejanje ovir, saj se morate neprestano razvijati, vse težave pa niso rešljive. 

Elementi, ki jih lahko uporabite pri predstavitvi:

  • predstavite vašo spletno trgovino, rešitve, ki jih ponujate in razlog vašega delovanja,
  • podrobno predstavite sebe in svojo ekipo z lastnimi izjavami, opisi in s fotografijami,
  • dodajte dosežke in pridobljene certifikate, obogatite jih z mnenji strank ali z medijskimi objavami, 
  • predstavite svoja socialna omrežja, vaše stranke in povabite obiskovalce, da se vam pridružijo. 

Predstavitev postopka nakupa, artiklov in trgovine

Predstavitvi trgovine je potrebno dodati tudi primerno predstavitev delovanja trgovine, ki zajema:

splošne pogoje poslovanja spletne trgovine - ti so pomembni, saj predstavljajo pogoje poslovanja s spletno trgovino in zajemajo informacije o načinu dostave, o vračilih, odgovornosti pri nakupu in podobno.  

Postopek nakupa - postopek nakupa nujno vključite k pogojem poslovanja, da si lahko kupec predstavlja potek celotnega postopka od naročila artikla do dostave na njegov naslov. Zaradi obiskovalcev s slabšim znanjem uporabe spletnih tehnologij je priporočljivo, da postopek predstavite čim bolj grafično, pregledno in razumljivo.

Postopek vračila izdelkov - v kolikor imate dober sistem vračanja izdelkov, se lahko izognete marsikaterim težavam z vračili in obenem novim kupcem dodate posebno zagotovilo o sprejemanju vračil ter opišete postopek, po katerem bodo ta obdelana. Specificiran in voden postopek vračila vam omogoča precejšnjo olajšanje dela z vračili, ohranitev zadovoljstva kupcev in izogib zlorabam s strani kupcev, ki želijo vrniti artikle v neprimerni obliki.

Varovanje zasebnosti – s pomočjo tega elementa stranki zagotovite ustrezen način varovanja osebnih podatkov in jo seznanite z informacijami o vrsti, načinu, hrambi in dostopu do uporabljenih podatkov. 

Pogosta vprašanja – z vnaprej ponujenimi odgovori na najpogostejša vprašanja si olajšate obsežna sporočila s strani kupcev, kupec pa lahko na strani predhodno sam pridobi več informaciji o postopku. 

Predstavitev blagovnih znamk in posameznih kategorij – ta element je pomemben za boljše razumevanje blagovnih znamk artiklov, posameznih kategorij artiklov, itd. Priporočljivo je, da za vse nepoznavalce pripravite posebne predstavitve, s čimer bolje predstavite celotno zgodbo, funkcionalnosti in ostale prednosti, ki jih ponujate.

Predstavitev fizičnih trgovin - pogosto so lastniki spletnih trgovin tudi lastniki fizičnih trgovin. Za skupno sinergijo fizične in spletne trgovine je priporočljiva tudi predstavitev fizične lokacije in dodatno spodbujanje k obisku. To je pomemben podatek za kupce, ki si želijo artikle ogledati v živo ali jih pred nakupom preizkusiti.

Takšnih strani je lahko več, odvisno od trgovine in od potreb podjetja. Dodatno lahko na primer vključite še stran za iskalce zaposlitve, za potencialne investitorje, družbene odgovornosti in podobno.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.