Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izdelava spletne trgovine

Z izdelavo spletnih trgovin se profesionalno ukvarjamo že več let, imamo za sabo že več kot 150 spletnih trgovin in smo prepričani, da ne boste potrebovali nikogar drugega, saj poskrbimo za vse.

Čisto vse.

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine
po meri

Popolna prilagodljivost funkcionalnosti in videza spletne trgovine.

Zaradi modularne in nadgradljive zasnove je Magento primerna tako za male spletne trgovine z nekaj izdelki kot tudi za velike trgovine z več deset tisoč izdelki.

Naredimo vse, da izpolnimo vaše želje, in smo prepričani, da je mogoče izvesti prav vse, kar si zamislite.

izdelava spletne trgovine po meri
nadgradljiva spletna trgovina

Razširljivo z več kot 40+ lastnimi možnosti in še več tujimi

Magento sistem uporablja več kot 250.000 trgovcev in je zanj na voljo več tisoč razvijalcev. Izbira že narejenih dodatnih možnosti je zato zelo obširna. Poleg tega pa tudi sami že vrsto let razvijamo svoje module, tako da imate na voljo ogromno možnosti za razširitve.

Enostavno urejanje in izobraževanje

Celoten sistem izdelave spletne trgovine prilagodimo tako, da lahko kadar koli sami uredite vse glavne nastavitve trgovine preko administracije in za to ne potrebujete nobene dodatne pomoči.

Da bi bilo urejanje trgovine še enostavnejše, imamo za stranke organizirana izobraževanja v živo, zbirko navodil v slovenskem jeziku (35 strani) in izobraževalne video posnetke.

magento spletna trgovina
spletna trgovina leta

Izkušnje z zadovoljnimi uporabniki

Izdelali smo že več kot 150 spletnih trgovin in med tem testirali nešteto variacij, preko katerih smo pridobili podatke, kako morajo biti stvari postavljene, da so najbolj učinkovite in vam prinesejo največ naročil in zadovoljnih uporabnikov.

Smo že omenili, da je naš grafični oblikovalec delal za največje svetovne blagovne znamke in da se lahko pohvalimo z izdelavo spletne trgovine leta?

Brez skritih stroškov in tveganja

Ker smo zelo prepričani v svoje delo, vsaki stranki omogočimo popoln dostop do trgovine, tako da lahko v primeru, da ne bi bili več zadovoljni z našim delom, delo prevzame kdo drug.

Obstaja namreč več kot 4000 razvijalcev spletnih strani, a smo prepričani, da smo mi prava izbira za vas.

Ob naročilu izdelave spletne trgovine plačate le enkraten strošek izdelave in niste nujno vezani na vzdrževalne in ostale stroške.

cena spletna trgovina
spletna trgovina prodaja

Lastne izkušnje v prodaji

Bi zaupali izdelavo spletne trgovine nekomu, ki preko nje še nikoli ni prodal niti enega artikla?

Z bogatimi izkušnjami iz preteklih projektov, kjer smo dosegli več kot 200 naročil dnevno in pridobili več kot 10.000 različnih kupcev v samo enem letu (in to le v Sloveniji), zagotavljamo, da imamo dovolj izkušenj za uspeh.

Naša pretekla prodajna uspešnost nam je prinesla dragocene izkušnje, ki vam omogočajo strokovno svetovanje pri vsakem koraku spletne prodaje - od iskanja dobaviteljev do pakiranja izdelkov.

Potrebujete še več razlogov zakaj nam zaupati izdelavo spletne trgovine na Magentu?
Več o možnosti sistema Magento si lahko preberete tukaj.

Pogosta vprašanja

Kakšna je cena izdelave spletne trgovine?

Cena izdelave spletne trgovine je odvisna od želja. Glede na njih se definirajo funkcionalnosti in videz. Nato se lahko oceni primerna platforma za izdelavo in stroški izdelave. Sami smo v pomoč pripravili hitri pomočnik do spletne trgovine, kjer si lahko s pomočjo obrazca sami izdelate ponudbo ter si ogledate vse funkcionalnosti in cene zanje. Izdelajte si svojo ponudbo spletne trgovine tukaj.

Koliko časa traja izdelava spletne trgovine?

Čas izdelave je odvisen predvsem od tega kakšen so želje glede delovanja in videza trgovine. Zaradi tega se pred začetkom izdelave pogovorimo kakšne so zahteve in potrebe. V primeru, da se stranki zelo mudi in rabi nekaj preprostega je možno vzpostaviti prodajo tudi v enem dnevu ampak drugače v povprečju pri nas traja od prvega sestanka do vzpostavljene trgovine nekje en (1) mesec. Morate namreč vedeti, da tudi, ko je trgovina postavljena, je treba to vsebinsko urediti in stestirati, kar lahko vzame kar nekaj časa.

Ali je Magento spletna trgovina primerna platforma za moje podjetje?

Največja prednost Magento platforme je obseg funkcionalosti, ki jih sistem ponuja, ima pa seveda sistem tudi svoje pomanjkljivosti. Najlažje se prepričati, ali je platforma primerna za vas, da nam pišete ali nas pokličete in lahko vam predlagamo primerno platformo za vas. Se zgodi, da je kakšen drug sistem lahko za koga primernejši.

Ali je možno spletno trgovino prilagoditi lokalnim trgom?

Da, naša spletna trgovina omogoča popolno prilagoditev lokalnim trgom. Sistem vam omogoča ustvarjanje posamezne prilagojene trgovine na istem sistemu, vendar z različno domeno, valuto, cenami, vsebino, prikazi in drugimi nastavitvami. S tem zagotavljamo, da se lahko vaša trgovina učinkovito prilagaja potrebam različnih lokalnih trgov, kar pripomore k boljši prodaji in uporabniški izkušnji.

Ali je mobilna optimizacija pomembna za uspeh spletne trgovine?

Da, mobilna optimizacija je ključnega pomena za uspeh spletne trgovine. Poleg prilagojenega videza za mobilne naprave je tudi hitro nalaganje strani izjemno pomembno. Mobilno prijazna trgovina ne samo izboljša uporabniško izkušnjo, ampak tudi pozitivno vpliva na uvrstitve v iskalnikih. Hitro nalaganje pa zmanjšuje stopnjo zapustitve strani in povečuje možnosti za pretvorbo obiskovalcev v kupce.

Kako izbrati optimalno spletno trgovinsko platformo?

Izbira optimalne spletne trgovinske platforme je ključnega pomena za uspeh vaše spletne trgovine. Pri odločanju upoštevajte dejavnike, kot so obseg vašega poslovanja, vrsta izdelkov, ki jih prodajate, vaše tehnične potrebe in proračun.

Priporočljivo je razmisliti o platformah, ki omogočajo enostavno upravljanje in prilagajanje vsebin, imajo dobro varnostno zaščito, podporo za različne plačilne možnosti in mobilno optimizacijo.

Če niste prepričani, katera platforma bi bila najbolj primerna za vaše potrebe, smo tu, da vam pomagamo. Naša ekipa strokovnjakov vam lahko svetuje in predstavi objektivne možnosti, tudi če ne izvajamo storitev na določeni platformi. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli optimalno rešitev za vašo spletno trgovino.

Ali ponujate tudi svetovanje glede spletnega nastopa?

Seveda! Ponujamo tudi strokovno svetovanje glede spletnega nastopa. Vaš uspeh nam je pomemben, zato vas vabimo, da z nami delite, kaj prodajate in kakšne so vaše želje in cilji. Nudimo brezplačno eno uro svetovanja, kjer vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali oblikovati uspešno spletno strategijo.

To svetovanje ni omejeno le na nove projekte. Tudi obstoječe spletne trgovine lahko pridobijo koristne predloge za izboljšanje delovanja, optimizacijo uporabniške izkušnje in povečanje prodaje. Skupaj bomo delali na krepitvi vašega spletnega nastopa in doseganju zastavljenih ciljev. Kontaktirajte nas in izkoristite brezplačno uro strokovnega svetovanja.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.