Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Primerjava artiklov

Primerjava artiklov uporabniku omogoča primerjanje lastnosti artiklov, s čimer si olajša odločitev za nakup. Slednje je še posebej aktualno v trgovinah s širšo ponudbo artiklov s podobnimi funkcionalnostmi.

Primerjava artiklov

Primerjava artiklov uporabniku omogoča primerjanje lastnosti artiklov, s čimer si olajša odločitev za nakup. Slednje je še posebej aktualno v trgovinah s širšo ponudbo artiklov s podobnimi funkcionalnostmi. Žal v spletni trgovini ne obstajajo svetovalci, ki bi uporabniku podali informacije o razlikah med artikli in njihovimi lastnostmi, zato je funkcija primerjave artiklov nadomestilo za to pomoč. Ko obiskovalci strani artikle dodajo v primerjavo, se jim prikaže tabela, v kateri imajo na eni strani seznam dodanih artiklov, na drugi pa seznam njihovih funkcionalnosti oziroma lastnosti.

primerjava artiklov spletne trgovine

Primerjava artiklov morda ni primerna za vse vrste trgovin, saj bi težko primerjali artikle iz modnih trgovin z oblačili, ker so razlike med tipi belih kratkih majic z napisi samo vizualne, s funkcijskega vidika pa so artikli enaki. Primerjava artiklov je veliko bolj učinkovita pri tehničnih artiklih, na primer pri elektroniki. Pri teh artiklih zaradi zelo širokega izbora različnih funkcionalnosti brez primerjalnega seznama težko ugotovimo razlike. Tipični primeri takšnih artiklov so mobilni telefoni. Vsako leto izide kar nekaj novih modelov mobilnih telefonov različnih proizvajalcev, ki se med seboj razlikujejo le v manjših podobnostih in izgledu ter imajo iz leta v leto več novih nepoznanih funkcionalnosti in neštetih možnosti uporabe.

Izbiro s primerjalnega seznama lahko izboljšate z grafičnim izpostavljanjem določenih področij, ki so pri nekaterih artiklih boljša od primerljivih artiklov. To storite tako, da hitri pregled primerjanih artiklov prikazuje artikle z največ funkcionalnostmi. Več pa v naslednjem poglavju o filtriranju.

primerjava artiklov

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.