Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Oblikovanje

Spletna trgovina bo najbolje izstopala in obiskovalci si jo bodo najhitreje zapomnili, če bo imela svojo osebnost in se bo po izgledu razlikovala od ostalih.

Oblikovanje
 • Izbira pisave

  Preden začnemo z oblikovanjem, je priporočljivo določiti vrsto pisave, ki jo bomo uporabili.

  Preberi vse
 • Vsebina

  Po določitvi pregledne ter estetske pisave poskrbimo tudi za privlačno vsebino.

  Preberi vse
 • Izbira barv

  Pred odločitvijo o izbiri barv je potrebno preveriti, kakšne barve uporablja naša konkurenca in se od njih razlikovati z lastno barvo, ki jo nato kot rdečo nit uporabljamo preko vseh elementov.

  Preberi vse
 • Postavitev elementov

  Ko imamo vse elemente dorečene, nam ostane le še ustrezna postavitev na razpoložljivo mesto.

  Preberi vse

Pri izgledu moramo upoštevati doslednost do elementov spletne trgovine, vse od oglasnih pasic, do embalaže, v kateri odpremimo artikle. Za dosego čim boljše doslednosti celotnega izgleda mora spletna trgovina imeti svojo celostno grafično podobo (na kratko CGP). V njej so zapisana pravila uporabe logotipa in pisave ter ostala pravila, ki vplivajo na izgled.

Celostna grafična podoba (CGP) je pomemben del vsakega podjetja

Gre za slog, ki ga bomo pri komunikaciji redno uporabljali. Sestavljen je iz logotipa, barvnih kombinacij, pisav in slogana. Grafična podoba se odraža v celotni poslovni dokumentaciji, s katero podjetje nastopa v odnosu do strank in sodelavcev. Embalaža, dopisi, računi, oglasi, predstavitvene brošure, zgibanke in ponudbe morajo biti v skladu s CGP.

Vsako podjetje je nekaj posebnega in za njegovo učinkovitost mora biti takšna tudi celostna grafična podoba. CGP mora biti uporabljena tudi v spletni predstavitvi, pri čemer ne sme prihajati do odstopanj. Pogosto je namreč ravno spletna stran najpomembnejši stik podjetja z naročniki.

Verjetno bo celostno grafično podobo bolje uredila oseba, ki ima izkušnje z grafičnim oblikovanjem. Seveda pa to ne pomeni, da sami ne morete oblikovati estetskih in preglednih artiklov. Potrebno je le, da si zapomnite ključna pravila oblikovanja. Osebno menim, da lahko vsi ustvarimo privlačen artikel.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.