Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Oblikovanje spletnih trgovin

Oblika spletne trgovine vas lahko ponese v nebo, zato izbirajte preudarno.

Privlačno oblikovana in učinkovita spletna trgovina bo v kratkem času povsem spremenila vaše prodajne rezultate.

Oblikovanje spletnih trgovin

Kako pomembno je oblikovanje spletnih trgovin za spletni posel?

Ljudje smo vizualna bitja, ki mnogo hitreje procesiramo sliko kot besedilo. Zato je nadvse pomembno, da je vaša spletna trgovina estetsko lična in vabljiva. Pri nas poskrbimo za:

  • unikaten izgled vaše spletne trgovine,
  • celostno grafično podobo in
  • prijetno uporabniško izkušnjo.
oblika spletne trgovine
oblikovanje spletne trgovine

Vzbudite pozornost in poenostavite uporabniško izkušnjo

Pregledno, enostavno in prijazno spletno trgovino bodo vaši kupci prej opazili in rade volje tudi ponovno obiskali. Morda se vam zdi, da je videz drugotnega pomena, a je tudi na spletu tako kot v življenju, ko »obleka naredi človeka« - ne izplača se izgubljati potencialnih strank na račun videza spletne trgovine. Iz izkušenj lahko trdimo, da se prodaja poveča že samo na račun izboljšanega videza in funkcionalnosti trgovine, zato posvečamo toliko pozornosti podrobnostim, ki dajo “piko na i” vaši spletni trgovini.

Izberite prednosti, ki vam jih ponujamo:

  • Ne iščite posebej grafičnega oblikovalca, ker za to poskrbimo mi!
  • Dizajn izdelamo tako, da bo vaša spletna trgovina ne le lepa, ampak tudi profesionalna in uspešna pri prodaji.
  • Dizajn prilagodimo vaši celostni grafični podobi.
  • Če celostne grafične podobe še nimate, vam jo lahko izdelamo skupaj s spletno trgovino.
spletna trgovina oblika

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.