Menu

Spletne nagradne igre so viralna poslastica!

Zagotovo ste že kdaj sodelovali v kakšni nagradni igri, ker ste si želeli zadeti eno izmed nagrad. Ljudje enostavno »pademo« na dejstvo, da bomo v zameno za sodelovanje, nekaj prejeli povsem zastonj. Spletne nagradne igre so še toliko bolj množične, saj jih sodelujoči delijo s svojimi prijatelji, da bi si s tem povečali možnosti za zmago. Večji kot je krog sodelujočih, več potencialnih strank bo kapnilo v vaš lonec kontaktov. Za majhen vložek boste lahko bogato nagrajeni!

Spletne igre s oviralna poslastica!
Družabna omrežja so pravi naslov za nagradne igre

Družabna omrežja so pravi naslov za nagradne igre

Nagradne igre imajo lahko različen potek in načine sodelovanja. Najbolj učinkovit način je spodbujanje sodelujočih, da nagradno igro priporočijo naprej in si v zameno za nekaj e-naslovov povečajo možnosti za zmago. Facebook nagradne igre so tako prava poslastica, daj v kratkem času dosežete veliko množico, ki k sodelovanju povabi vse več ljudi.

Zaupajte nam izdelavo nagradne igre in le uživajte v rezultatih

Na podlagi znanja, ki smo ga skozi leta izdelave nagradnih iger in merjenja uspešnosti pridobili, bomo za vas pripravili takšno nagradno igro, da boste od nje odnesli kar največ z razmeroma majhnim vložkom. E-naslove, pridobljene v nagradnih igrah lahko nato vključite v svoje sezname za pošiljanje e-mail kampanj in e-novic.

Z nagradno igro boste tako oglaševali svoje spletno mesto in pridobivali tako na svoji prepoznavnosti kot na povečevanju baze kontaktov za druge oglaševalske prijeme.

Zaupajte nam izdelavo nagradne igre in uživajte v rezultatih
Nagradne igre so najbolj učinkoviti načini oglaševanja.

Zakaj so nagradne igre najbolj učinkoviti načini oglaševanja?

  • Obljubljena nagrada pritegne veliko pozornosti in omogoča viralnost.
  • Povečate si svojo prepoznavnost in prepoznavnost svoje blagovne znamke.
  • Razširite si bazo svojih kontaktov, ki jih s pravo taktiko lahko spremenite v kupce.
  • Z majhnim vložkom lahko zelo veliko iztržite.

Prava strategija kaže lepe rezultate

S pravilno pripravljeno strategijo viralnega marketinga lahko nagradna igra v kratkem času močno poveča doseg oglaševanja brez velikega finančnega vložka. Pri Degrizu poskrbimo za splošne pogoje nagradne igre tako, da lahko sodelujoči dovolijo prejemanje e-obvestil. Nagradno igro lahko tudi promoviramo na več portalih in v socialnih omrežjih. Nagradna igra doseže najboljši učinek, če je podprta z drugimi področji spletnega marketinga in v povezavi z drugimi partnerji (tako imenovana skupinska nagradna igra).

Prava strategija kaže lepe rezultate

Spoznajte spletnega pomočnika Tochko!

Pri Degrizu organiziramo nagradne igre preko spletne strani www.tochko.com, kjer lahko izveste več o sami izvedbi nagradnih iger in prednostih uporabe spletnega pomočnika Tochko.

Glavne koristi Tochko nagradnih iger:

  • Izdelava nagradne igre je BREZPLAČNA.
  • Z dobro zastavljeno nagradno igro pridobite le kontakte vaše ključne publike.
  • Izognete se zakonodajnim pastem, ker za to poskrbimo mi.
  • Čisto na koncu plačate le učinek nagradne igre!

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.