Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Spletne nagradne igre so viralna poslastica!

Zagotovo ste že kdaj sodelovali v kakšni nagradni igri, ker ste si želeli zadeti eno izmed nagrad.

Ljudje enostavno »pademo« na dejstvo, da bomo v zameno za sodelovanje, nekaj prejeli povsem zastonj. Spletne nagradne igre so še toliko bolj množične, saj jih sodelujoči delijo s svojimi prijatelji, da bi si s tem povečali možnosti za zmago. Večji kot je krog sodelujočih, več potencialnih strank bo kapnilo v vaš lonec kontaktov. Za majhen vložek boste lahko bogato nagrajeni!

Spletne igre s oviralna poslastica!
Družabna omrežja so pravi naslov za nagradne igre

Družabna omrežja so pravi naslov za nagradne igre

Nagradne igre imajo lahko različen potek in načine sodelovanja. Najbolj učinkovit način je spodbujanje sodelujočih, da nagradno igro priporočijo naprej in si v zameno za nekaj e-naslovov povečajo možnosti za zmago. Facebook nagradne igre so tako prava poslastica in v kratkem času lahko dosežete veliko množico, ki k sodelovanju povabi še več ljudi.

Zaupajte nam izdelavo nagradne igre in le uživajte v rezultatih

Na podlagi znanja, ki smo ga skozi leta izdelave nagradnih iger in merjenja uspešnosti pridobili, bomo za vas pripravili takšno nagradno igro, da boste od nje odnesli kar največ, z razmeroma majhnim vložkom. E-naslove, pridobljene v nagradnih igrah lahko nato vključite v svoje sezname za pošiljanje e-mail kampanj in e-novic.

Z nagradno igro boste oglaševali svoje spletno mesto in pridobivali tako na svoji prepoznavnosti, kot na povečevanju baze kontaktov za druge oglaševalske prijeme.

Zaupajte nam izdelavo nagradne igre in uživajte v rezultatih
Nagradne igre so najbolj učinkoviti načini oglaševanja.

Zakaj so nagradne igre najbolj učinkoviti načini oglaševanja?

  • Obljubljena nagrada pritegne veliko pozornosti in omogoča viralnost.
  • Povečate si svojo prepoznavnost in prepoznavnost svoje blagovne znamke.
  • Razširite si bazo svojih kontaktov, ki jih s pravo taktiko lahko spremenite v kupce.
  • Z majhnim vložkom lahko zelo veliko iztržite.

Prava strategija kaže lepe rezultate

S pravilno pripravljeno strategijo viralnega marketinga lahko nagradna igra v kratkem času močno poveča doseg oglaševanja brez velikega finančnega vložka. Pri Degrizu poskrbimo za splošne pogoje nagradne igre tako, da lahko sodelujoči dovolijo prejemanje e-obvestil. Nagradno igro lahko tudi promoviramo na več portalih in v socialnih omrežjih. Nagradna igra doseže najboljši učinek, če je podprta z drugimi področji spletnega marketinga in v povezavi z drugimi partnerji (tako imenovana skupinska nagradna igra).

Prava strategija kaže lepe rezultate

Spoznajte spletnega pomočnika Tochko!

Pri Degrizu organiziramo nagradne igre preko spletne strani www.tochko.com, kjer lahko izveste več o sami izvedbi nagradnih iger in prednostih uporabe spletnega pomočnika Tochko.

Glavne koristi Tochko nagradnih iger:

  • Izdelava nagradne igre je BREZPLAČNA.
  • Z dobro zastavljeno nagradno igro pridobite le kontakte vaše ključne publike.
  • Izognete se zakonodajnim pastem, ker za to poskrbimo mi.
  • Čisto na koncu plačate le učinek nagradne igre!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri