Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Optimizacija spletnih mest

Če vas ni na prvi strani Googla, boste težko prišli do želenega obiska in prodaje.

To pomeni, da je vsebina vaše strani slabo napisana in imate premalo povezav na vašo spletno stran. A brez strahu, vse se da popraviti!

Optimizacija spletnih mest

Z različnimi taktikami vas lahko spravimo na 1. stran iskalnih rezultatov!

Če se vaša stran ne pojavlja med iskalnimi zadetki na začetnih straneh iskalnika, potem je čas za pomoč strokovnjakov. V podjetju Degriz se posvetimo vsakemu izzivu in poiščemo razloge za slabo umestitev ter jih odpravimo. Uporabljamo različne taktike za iskanje in odpravljanje težav, pomagamo vam tudi z nasveti, kako izboljšati vsebino vašega spletnega mesta, za boljšo umestitev v iskalnikih.

 optimizacija za iskalnike
optimizacije spletne strani

Ste določili prave ključne besede za vaše spletno mesto?

Ključna beseda (ang. Keyword) se pogosto pojavlja med besedili o optimizaciji spletnih mest SEO. Ključna beseda je pomembna iz vidika iskanja – to je beseda, ki jo spletni uporabnik vpiše v iskalnik in na podlagi katere je spletna stran najdena in rangirana v iskalniku. Raziščite pomen različnih ključnih besed in zanje pripravite vsebino.

Za svoj posel lahko določite več ključnih besed, a ne pretiravajte.

Za dobro optimizacijo ni dovolj le kakovostna vsebina na spletnem mestu

Pri postopku umeščanja določenega spletnega mesta med iskalniške rezultate sodeluje več kriterijev. Eden od njih je kakovostno napisana vsebina spletne strani, a to ni edini kriterij.

Na umestitev vplivajo tudi povratne povezave na vaše spletno mesto. Če se na spletu o neki strani več govori in se v teh objavah pojavljajo povezave do vašega spletnega mesta, se ustvarjajo povratne povezave, ki vplivajo na umestitev med iskalne rezultate. Če bi čakali na »organsko« ustvarjanje teh povezav, bi lahko trajalo več let, da bi si pridobili dobro pozicijo na Googlu, zato vam pri tem lahko pomagamo. Na naših blogih, ki se razlikujejo po tematikah, lahko objavimo članke in vanje vključimo povratne povezave. Na tak način pospešimo prepoznavnost in pripomoremo k boljši umestitvi vašega spletnega mesta na Googlu.

 optimizacija vsebine za spletne strani
 optimizacija spletne strani

Ko stranka najde vaše spletno mesto, jo je potrebno zadržati na njem in pridobiti zaupanje

Najtežje delo je opravljeno, ko enkrat potencialna stranka najde vaše spletno mesto. Tukaj pa mora ostati vsaj nekaj minut, zato jo morate znati zadržati.

Če jo bo že na začetku stran odvrnila, ste izgubili potencialni nakup. Zato poskrbite, da bo obiskovalec imel na voljo dovolj zanimivih informacij, izpostavljene prodajne hite ali akcije in podobno. Če si bo obiskovalec glede strani ustvaril dobro mnenje, boste imeli več možnosti za nakup. A ne obupajte v kolikor ne pride do prodaje. Prvi nakup obiskovalci po statistiki opravijo šele ob 3. ali 4. obisku. V kolikor bodo svoje pozitivne izkušnje delili naprej v svojih socialnih omrežjih, bodo hkrati ustvarjali povratne povezave in pripomogli k umestitvi vašega spletnega mesta višje med rezultati na iskalniku.

Najpomembnejše koristi dobre optimizacije spletnega mesta:

  • Dolgoročno je to najcenejša oblika oglaševanja.
  • Pridobite veliko več obiskovalcev in posledično se vam poveča tudi prodaja.
  • Ker se pojavite više med organskimi rezultati iskanj, vam iskalci bolj zaupajo kot nanizanim oglasom.
  • Kupci vas bodo enostavneje našli, če boste višje uvrščeni med iskalnimi rezultati.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.