Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Off site optimizacija

Off site optimizacija je tista optimizacija, ki je ne delamo na spletni strani, ampak na vhodnih povezavah pred vstopom na spletno stran.

Off site optimizacija

Vhodne povezave so tiste, ki iz drugih strani kažejo na vašo stran. Pomembno je, da te povezave na vašo stran kažejo povezave iz kakovostnih spletnih strani. Najboljše je, da je povezava pridobljena s strani s podobno tematiko. Če imamo spletno trgovino z oblačili, so primerne povezave s strani modnih blogerjev, medtem ko povezava lokalnega avtomehanika ni relevantna. V kolikor se dogovorite za povezavo na specifično ključno besedo iz kakšnega bloga, je vanjo priporočljivo vključiti specifično ključne besedo, vsebina strani pa naj bo vezana na enako tematiko. 

Priporočljivo je, da povezave niso samo iz ene strani ali bloga, ampak razpršene, saj bo tako dosežen večji vpliv. Če bo več strani omenjalo vašo trgovino, bo iskalnik prej opazil, da je trgovina relevantna za omenjeno ključno besedo. V kolikor sami ustvarjate ali plačujete za povezave, morate paziti, da objave niso dane v prehitrem časovnem zaporedju, saj bi lahko iskalnik trgovino umaknil iz rezultatov iskanja zaradi suma umetnega ustvarjanja. Če povzamemo, optimizirajte le za peščico izbranih ključnih besed in zanje pripravite offline objave. Ko dosežete željene rezultate, na optimizirane ključne besede v optimizacijo dodajte nove besede.

Seveda ne smete pozabiti, da ob optimizaciji ključnih besed pozitivno vplivate tudi na optimizacijo drugih besed v iskalnikih.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri