Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne strani in trgovine Degriz v lasti podjetja Degriz d.o.o., so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). 

Podatki o podjetju:
Degriz d.o.o
Gorica pri Šmartnem 45a
3000 Celje
Matična številka: 3595935000
ID za DDV: SI67287743
TRR: SI56 6100 0000 1532 365

Telefon: 040 807 231
Email: info@degriz.net

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Vse avtorske pravice za produkte objavljene v spletni trgovini so v lasti podjetja Degriz d.o.o.,(v nadaljevanju Degriz) in so po zakonu zaščitene. V primeru, da uporabnik poseduje in uporablja modul z neveljavno licenco ali pod neveljavnimi pogoji, bo kršitev preganjana v skladu z veljavno zakonodajo. Podjetje si pridržuje pravico do prepovedi uporabe kateregakoli produkta, v kolikor ugotovi kršitev licenčnih pogojev.

Distribucija in uporaba izvorne kode produkta v celotni ali delni obliki je prepovedana.

Licenca modula je za eno (1) Magento instalacijo in se navezuje na vpisano domeno. Magento instalacija ima lahko nameščenih več pogledov trgovine oz. domen.
Kupljenega produkta, dokumentacije in ostalih avtorsko zaščitenih materialov ne smete dati, prodati ali posojati tretji osebi. Prepovedana je distribucija avtorsko zaščitenega materiala preko kateregakoli medija.
Degriz ne odgovarja za nastanek morebitne škode, ki izhaja iz uporabe kateregakoli produkta.
Podjetje ne odgovarja za pregon, ki izhaja iz uporabe produkta, pred zakonom ali kakršno koli nezakonito uporabo.

Nespoštovanje in nedelovanje v skladu s tem pogoji poslovanja pomeni kršitev dogovora in posledično tudi preklic dovoljenja do uporabe produkta. Podjetje si pridržuje pravico do preklica licence.

Nadgradnje in podpora
Našim strankam omogočamo tehnično pomoč pri namestitvi naših modulov in programskih rešitev. Stranka pošlje elektronsko sporočilo na podpora@degriz.net.

Omejitev odgovornosti
Degriz v svoji spletni trgovini ponuja spletne rešitve in module. Moduli preverjeno delujejo na originalnih verzijah in nastavitvah platform, v primeru nepodpiranja / nedelovanja modula zaradi neoriginalnih predlog ali drugih aplikacij, uporabljenih na platformah vračilo denarja ni mogoče. Degriz lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.Degriz ne bo v nobenem primeru odgovoren za vsako direktno, indirektno, slučajno, ekonomsko ali posledično škodo, ki izvira iz uporabe ali nepravilne uporabe informacij in produktov, četudi je obstajala možnost za takšno škodo.

Namestitev in konfiguracija
Za vsak produkt nudimo tudi storitev namestitve in konfiguracije, ki jo opravi izkušen Magento programer. Pri zakupu namestitve in konfiguracije ta velja zgolj enkrat in ne za namestitev vsake nadgradnje modula.

Tehnična pomoč in podpora
Delovni čas podjetja je vsak delovni dan med 8. in 16. uro. Tehnična podpora in izvedba storitev sta plačljivi po ceniku. Tehnična podpora izven delovnega časa se zaračuna po uradnem ceniku. V primeru nakupa produkta brez namestitve, ob samostojnem nameščanju pa pride do napake in produkt ne deluje pravilno, se zaračuna tehnična pomoč po ceniku, najmanj ena ura. Ob nakupu storitve namestitve in konfiguracije, velja za opravljeno storitev in delovanje produkta garancijski rok 7 delovnih dni. To pomeni, da stranka lahko v 7 delovnih dni sporoči morebitne težave pri delovanju ali nepravilne (nedogovorjene) nastavitve produkta. V primeru, če se pojavi napaka po preteku 7 delovnih dni, se tehnična podpora zaračuna po uradnem ceniku. Podjetje ne odgovarja za morebitno kasnejše nedelovanje produkta, po obdobju testiranja in potrditve opravljene storitve, saj lahko pride do napake zaradi nepravilne uporabe, poseganja v nastavitve in kodo produkta, sprememb opravljenih na spletnem mestu ali strežniku, kjer gostuje in ostalih različnih dejavnikov, ki lahko vplivajo na pravilno delovanje produkta.

Za časovni zakup ur vzdrževanja oz. uporabe podpore na emailu podpora@degriz.net ali strani www.degriz.net/podpora ni možna reklamacije uporabljenega časa. Obračunava se namreč časovni interval urejanje poslanih popravkov, nadgradenj, implementacij in ne sama storitev, ki se je upravljala med tem časom. V kolikor z našim delom niste zadovoljni lahko najkasneje v roku sedmih dni od opravljenega dela na email anze@degriz.net pošljete ime ticketa in obrazložitev problema. Vsako spremembo, ki jo naredi izvajalec je lastnik spletne strani oziroma naročnik dolžan preveriti in testirati. Vsako nedolovanje ali napako je dolžan izvajalcu (torej podjetju Degriz d.o.o.) javiti najkasneje v roku petih dni po opravljenem delu.  

Uporaba produktov
Vsak produkt objavljen v spletni trgovini se sme po nakupu uporabiti samo enkrat, na enem URL naslovu (ena domena), razen v primeru, da je izrecno navedeno drugače ali da je na eni Magento namestitvi postavljenih več spletnih trgovin ali jezikov, ki vsaka uporabljajo svojo domeno. Produkt se lahko prenese na nov URL naslov samo v primeru, da stari preneha delovati. V tem primeru mora stranka pisno obvestiti podjetje o želji po prenosu licence na nov URL naslov, podjetje pa po prejeti obrazložitvi odloči ali se licenca sme prenesti ali ne. Vsi produkti vsebujejo licenco, katero podjetje preverja na strežniku uporabnika. V primeru kraje licence, nepooblaščenega kopiranja produkta na drugo trgovino ali ponovne uporabe produkta na drugem URL naslovu, bo podjetje kršitelja kazensko preganjalo.

Dostopnost informacij
Degriz se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba artiklov in cene
Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini Degriz ažurirajo in spreminja pogosto. Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.  

Naročilo in cene
Kupoprodajna pogodba med podjetjem Degriz d.o.o. (v nadaljevanju Degriz) in kupcem je v spletni trgovini Degriz je sklenjena v trenutku, ko  Degriz kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Degriz kot za kupca.
Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Degriz in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo. 

Rok dostave 
Kupec mora nujno posredovati veljaven elektronski naslov, saj je le tako možna komunikacija in prevzem kupljenih produktov.

Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 14 uro, odpošljem že isti dan v primeru preko Paypala. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta. 

Načini plačila
Degriz omogoča naslednje načine plačila:

 • po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja Degriz d.o.o.,
 • s Paypalom na račun podjetja Degriz d.o.o.. 

Izdaja računa
Degriz po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Kode za popust 
Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Degriz. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v našem elektronskem sporočilu ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

Uporaba kode za popust:
• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.
• Na zaključku blagajne v okence ''promocijska koda'' vpišete kodo za popust in kliknete gumb ''potrdi''.
• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
• Ko vpišete kode za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

Postopek nakupa

I. Izbira izdelka: Na spletni strani www.degriz.net izberite izdelek in kliknite na povezavo ''Dodaj v košarico''. Sistem te obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati nakupovanje, kliknite levo povezavo ''Nadaljuj z nakupovanjem '' in se vrnete nazaj v spletno trgovino. Če želite zaključiti nakup, kliknite desno povezavo ''Zaključi nakup'' in sistem vas pripelje v nakupovalno košarico.

II. Odstranitev  izdelka iz nakupovalne košarice: Na spletni strani www.degriz.net se v zgornjem desnem kotu, nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se (po kliku na ikono) uporabniku prikažejo izdelki, ki so jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Če želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, mora klikniti na ikono košarice in križec ''odstrani''. Če želi uporabnik dodati določen izdelek v košarico, mora klikniti na povezavo ''Nadaljujte z nakupi''. S klikom na omenjeno povezavo se vrne nazaj spletno trgovino.

III. Nakupovalna košarica: Za dokončanje naročila morate izpolnite potrebna polja.

 • 1. Naslov za dostavo: Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.
 • Obrazec omogoča, da se lahko ustvari uporabniški račun in so pri naslednjem naročilu podatki uporabnika že shranjeni.
 • 3. Način plačila: Izbira se lahko med dvema načinoma plačila: Plačilo po predračunu ali Paypal plačilo.
 • 4. Promocijski kuponi: Če ima uporabnik veljaven kupon za popust jo vpiše v ustrezno polje in klikne gumn potrdi.
 • 5.Pregled naročila: Prikazani so izdelki, ki ste jih je med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek poštnine,  vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo.

IV. Zaključek naročila: Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb 'Oddaj naročilo''. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst  ''Vaše naročilo je bilo uspešno. Hvala vam za nakup! Številka vašega naročila je: xxxx.''

Postopek obveščanja o nakupu

 • Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Članu Degriz spletne trgovine  so na spletni strani Degriz vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.
 • Degriz lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. 
 • Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila. 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

 • Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č členu ZVPot) pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (info@degriz.net) nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. 
 • Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Degriz d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje. Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh vrne vsa opravljena plačila z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če potrošnik izrecno zahteva uporabo drugega plačilnega sredstva. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. 
 • Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. 
 • Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 15 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.
 • Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

Varovanje osebnih podatkov

 • Degriz se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.
 • Degriz  za nedoločen čas hrani naslednje podatke registriranih članov spletne trgovine Degriz: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije.
 • Degriz  navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.
 • Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
 • Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija
Degriz bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:

 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Degriz  izrecno spoštovala.

Ocene, mnenja in priporočila

 • Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.
 • Degriz omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih Degriz pregleda. Degriz ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni Degriz-a ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.
 • Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in Degrizu dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Degriz  ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Degriza, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na Degriz.

Pravno obvestilo 
Spletna stran ter spletna trgovina Degriz in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovna znamka Degriz in logotip sta v lasti podjetja Degriz d.o.o..

Omejitev odgovornosti
Degriz se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Degriz včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Degriz kupca obvestila spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Izključitev odgovornosti
Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima kupec zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani. Ne zagotavljamo točnosti, popolnost in pravilnost vsebine, objavljene na spletni strani, niti ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti zaradi zanašanja na objavljeno vsebino. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela in nas v razmerju z vami iz tega naslova ne bremeni kakršno koli poplačilo morebitne škode. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na vaši strojni opremi, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo). Ne odgovarjamo za škodo, ki bi kupcu utegnila nastati zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe podatkov za registracijo.

Pritožbe in spori
Degriz spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Degriz se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@degriz.net. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Degriz bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Degriz se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Degriz prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika. 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov
Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Degriz d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES. 

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri