Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Adobe Commerce (Magento 2.x)
Magento tehnična podpora

Zaupajte nam za kakovostno tehnično podporo vaše Magento trgovine. Z bogatimi izkušnjami in številnimi že uspešno izvedenimi rešitvami, vam zagotavljamo strokovnost in zanesljivost pri odpravljanju izzivov ter optimalno delovanje vaše trgovine.

Tehnično podporo nudimo za Magento 2.x in Openmage / Magento 1.9.x spletne trgovine.

Cena je navedena za 1 uro programiranja.

60,00 €

Zaloga: Na zalogi

Imate vprašanje o Magento tehnična podpora ali potrebujete pomoč?
 • Opis

  Za vašo Magento trgovino zagotavljamo kakovostno tehnično podporo. Naša ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena pomagati in odzvati se na vaše zahteve. Zahtevke za podporo nam pošljete preko elektronske pošte na naslov podpora@degriz.net.

  Ko prejmemo vašo zahtevek, ga nemudoma preučimo in se lotimo dela. S strokovnostjo in natančnostjo uredimo vsa potrebna popravila in izboljšave. Naša podpora je popolnoma transparentna in sledljiva, saj zaračunavamo porabljen čas na minuto natančno.

  Priporočamo, da začetek sodelovanja za nova stranke obsega zakup uro ali dve, kar omogoča pregled in odpravo manjših napak. Nato podpora poteka mesečno za pretekli mesec. Obračun poteka enkrat mesečno za pretekli mesec, pri čemer imate popoln vpogled v porabljen čas. 

  Naš cilj je zagotoviti nemoteno in uspešno delovanje vaše trgovine, zato si prizadevamo za najboljšo izkušnjo s tehnično podporo za Magento. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, in vedno smo tu, da vam pomagamo doseči odlične rezultate.

 • Dodatne informacije
  Platforma Adobe Commerce (Magento 2.x)
 • Prilagoditev

  Potrebujete dodatne funkcionalnosti za dosego vaših poslovnih ciljev?

  Pišite nam in prilagodili bomo ta modul za vas! Naša ekipa bo poskrbela, da boste prejeli točno tiste funkcije, ki jih potrebujete za izpolnitev vaših poslovnih zahtev. Ne glede na vaše potrebe, vam bomo zagotovili, da bo modul deloval v skladu z vašimi edinstvenimi zahtevami.

  Nudimo tehnično podporo, ki se obračuna po porabljenem času, tako da vam lahko pomagamo pri namestitvi in prilagoditvi modula. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato se lahko zanesete na nas, da bomo poskrbeli za popolno prilagoditev modula glede na vaše potrebe. Kontaktirajte nas danes in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri