040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Vzdrževanje spletnega mesta - zakup ur

Poskrbite za redno vzdrževanje vašega spletnega mesta s predhodnim zakupom ur!

Predhoden zakup ur ni več potreben. za podporo enostavno pošljite email na podpora@degriz.net in porabljen čas se bo enostavno preštel na strankin račun. V začetku meseca nato za pretekli mesec izdamo računa za ves porabljen čas v tem obdobju.

Ura podpore je 40€+ddv. Dodatni popusti so na voljo pri večjem obsegu porabljenih ur.

 • Opis

  Vsi lastniki in upravitelji spletnih mest se zavedate kako velik vpliv na obisk vaše strani ter posledično na število nakupov, naročil, povpraševanj, imajo že najmanjše spremembe, ki se naredijo na spletni strani. Nekatere spremembe lahko naredimo sami, za nekatere pa je potrebnega več tehničnega znanja ter izkušenj. Tukaj pa vam na pomoč lahko priskočimo mi.

  Vzdrževanje vašega spletnega mesta prepustite strokovnjakom!

  Nudimo predhoden zakup ur za vzdrževanje vašega spletnega mesta! Na podlagi predhodne potrditve in plačila vsaj 1 ure se prične z delom na dogovorjeni nalogi. Nikoli ne zaračunavamo več ur, kot je bilo dogovorjeno in ocenjeno na podlagi zahteve. Tako točno veste kdaj in za koliko denarja bo storitev opravljena. Zmeraj se potrudimo, da so vsi zahtevki naslovljeni v najkrajšem možnem času.

  Kako v Degrizu nudimo kvalitetno, zanesljivo in hitro pomoč pri vzdrževanju vašega spletnega mesta si preberite na našem BLOGU.

  Nov zahtevek lahko oddate TUKAJ ali nam pišite na podpora@degriz.net.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2023 Degriz. Vse pravice pridržane.