Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Magento
Analiza Magento spletne trgovine

Ali že upravljate svojo spletno trgovino in se sprašujete, kako jo še lahko izpopolnite? Z veseljem vam bom brezplačno pomagal raziskati, kako lahko izboljšate uporabniško izkušnjo in povečate prodajo v vaši spletni trgovini.

Kaj lahko pričakujete od brezplačne analize spletne trgovine:

 • Odkrivanje potencialnih slabosti: Identificirali bomo potencialne pomanjkljivosti in ovire, ki morda preprečujejo, da bi vaša trgovina dosegla svoj polni potencial.

 • Sveže ideje za rast: Raziskali bomo inovativne strategije, s katerimi boste lahko povečali prodajo in izboljšali celotno izkušnjo vaših obiskovalcev.

60,00 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

60,00 €
Imate vprašanje o Analiza Magento spletne trgovine ali potrebujete pomoč?
 • Opis

  Kako poteka brezplačna analiza spletne trgovine:

  Za vas si bom vzel eno uro časa in napisal konkretne predloge za izboljšave. To vključuje vse, od optimizacije hitrosti delovanja vaše spletne strani do izboljšave prikaza elementov. Na koncu bom z vami delil tudi nekaj preverjenih spletnih trikov, ki vam bodo pomagali povečati prodajo v vaši spletni trgovini.

  O meni:

  Z več kot 10 leti izkušenj v izdelavi spletnih trgovin sem sodeloval že pri več kot 100 projektih. Poleg tega sem tudi sam ustvaril nekaj svojih spletnih trgovin, zato razumem delovanje trgovin iz prve roke. Vsak dan se trudim izboljšati svoje znanje in sem vesel, da imam priložnost delati na projektih, ki vsak dan prejmejo tudi več tisoč naročil. Moje izkušnje so obogatene s sodelovanjem z izjemnimi posamezniki, ki so mi posredovali dragoceno znanje in nove ideje za izboljšanje spletnih trgovin.

 • Dodatne informacije
  Platforma Adobe Commerce (Magento 2.x), OpenMage (Magento 1.9.x)
 • Prilagoditev

  Potrebujete dodatne funkcionalnosti za dosego vaših poslovnih ciljev?

  Pišite nam in prilagodili bomo ta modul za vas! Naša ekipa bo poskrbela, da boste prejeli točno tiste funkcije, ki jih potrebujete za izpolnitev vaših poslovnih zahtev. Ne glede na vaše potrebe, vam bomo zagotovili, da bo modul deloval v skladu z vašimi edinstvenimi zahtevami.

  Nudimo tehnično podporo, ki se obračuna po porabljenem času, tako da vam lahko pomagamo pri namestitvi in prilagoditvi modula. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato se lahko zanesete na nas, da bomo poskrbeli za popolno prilagoditev modula glede na vaše potrebe. Kontaktirajte nas danes in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri