Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Adobe Commerce (Magento 2.x)
Dodajanje artikla preko url

Zaloga: Na zalogi

Cena: 120,00 €

Akcijska cena 90,00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 90,00 €

Magento 2 modul omogoča dodajanje izdelkov v nakupovalni voziček s preprosto uporabo URL-ja. Uporabnik lahko določi SKU (šifro) izdelka, količino in po potrebi tudi kodo za popust v URL-ju. Modul obdeluje ta parametra in doda izdelek v nakupovalni voziček stranke, pri čemer upošteva izbrano količino in morebiten popust.

-25%

Cena: 120,00 €

Akcijska cena 90,00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 90,00 €

Zaloga: Na zalogi

Prosimo, v polje vnesite URL naslov vaše trgovine, na katerega boste namestili modul.

* Obvezna polja

Cena: 120,00 €

Akcijska cena 90,00 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 90,00 €

Opozorilo: Prosimo, upoštevajte, da se Magento moduli prodajajo ločeno, namestitev in podpora nista vključeni (razen navodil za namestitev). Po nakupu boste pridobili neposreden dostop do datotek in izvorne kode, kar pomeni, da vračilo izdelka ni možno. Zaradi različnih verzij platforme, konfiguracij in razširitev, je morda potrebna dodatna prilagoditev modula. Po želji vam lahko namestitev in prilagoditev opravimo preko naše tehnične podpore, kjer se delo obračuna glede na porabljen čas. V kolikor gre za napako na modulu se napaka odpravi brezplačno.

Imate vprašanje o Dodajanje artikla preko url ali potrebujete pomoč?
 • Opis

  Funkcionalnosti:

  1. Dinamično Dodajanje Izdelkov: Modul omogoča dinamično dodajanje izdelkov v nakupovalni voziček, tako da uporabniku ni treba ročno brskati po spletni trgovini in klikati na gumb za dodajanje v nakupovalni voziček.

  2. Parametri v URL-ju: Uporabnik lahko v URL-ju določi naslednje parametre:

   • sku: SKU izdelka, ki ga želi dodati v nakupovalni voziček.
   • qty (neobvezno): Količina izdelka, ki naj se doda v nakupovalni voziček (privzeto 1).
   • coupon (neobvezno): Koda za popust, ki se lahko uporabi ob dodajanju izdelka v nakupovalni voziček.
  3. Preverjanje Veljavnosti Izdelka: Modul preveri, ali je SKU izdelka veljaven in na voljo v katalogu trgovine. Če ni veljaven, se sproži izjema.

  4. Podpora za Popustne Kode: Če je podan parameter coupon, se ta koda za popust uporabi pri dodajanju izdelka v nakupovalni voziček.

  5. Varnost in Previdnost: Modul je zasnovan tako, da obravnava morebitne izjeme in napake ter obvesti stranko o uspešnem ali neuspešnem dodajanju izdelka v nakupovalni voziček.

  6. Preusmeritev na Nakupovalni Voziček: Po obdelavi zahtevka se uporabnik preusmeri na stran nakupovalnega vozička, kjer lahko nadaljuje s postopkom naročanja.

  Modul je uporaben za izboljšanje uporabniške izkušnje in omogoča hitro dodajanje izdelkov v nakupovalni voziček na osnovi enostavnih URL-jev. Prav tako omogoča uporabo popustnih kod za prihranek denarja pri naročilih.

 • Dodatne informacije
  Platforma Adobe Commerce (Magento 2.x)
 • Navodila za namestitev

  Vsebino zip datoteke skopirajte v mapo App/Code/Magelan nato preko konzole izvedite naslednje ukaze.

  php bin/magento module:enable Magelan_AddToCartByUrl
  php bin/magento setup:upgrade
  php bin/magento setup:di:compile
  php bin/magento setup:static-content:deploy
  php bin/magento cache:clean

  Opis parametrov v URL-ju:

  • sku: SKU (Stock Keeping Unit) izdelka, ki ga želite dodati v nakupovalni voziček.
  • qty: Količina izdelka, ki naj se doda v nakupovalni voziček. Ta parameter je neobvezen, v primeru odsotnosti bo privzeto postavljena na 1.
  • coupon: Koda za popust, ki se lahko uporabi pri dodajanju izdelka v nakupovalni voziček. Ta parameter je prav tako neobvezen.

  Navodila za generiranje URL-ja:

  1. Določite SKU izdelka: Najprej morate določiti SKU izdelka, ki ga želite dodati v nakupovalni voziček. Vsak izdelek v vaši trgovini ima svoj unikaten SKU.

  2. Izberite količino (neobvezno): Če želite določiti količino izdelka, jo vključite v URL. Če tega ne želite, bo privzeto postavljena na 1.

  3. Vnesite kodo za popust (neobvezno): Če želite uporabiti kodo za popust, jo vključite v URL. Če je ni, je ta parameter neobvezen.

  4. Sestavite URL: Sestavite URL tako, da združite vse parametre. Na primer, če želite dodati izdelek s SKU "A034", količino 5 in kodo za popust "test", bo vaš URL naslednji:

   https://www.vašadomena.com/quickcart/addtocart/add/?sku=A034&qty=5&coupon=test
  5. Preverite veljavnost URL-ja: Preverite, ali je vaš URL pravilen in da so parametri pravilno oblikovani.

  6. Uporaba URL-ja: Končni URL lahko uporabite na različne načine, na primer v povezavah na vaši spletni strani, v marketinških e-poštnih sporočilih ali kjerkoli drugje, kjer želite omogočiti strankam hitro dodajanje izdelka v nakupovalni voziček.

  Pomembno je, da preverite, ali vaša spletna trgovina podpira to funkcionalnost ali da jo ustrezno prilagodite z uporabo programiranja, če je potrebno. Poleg tega se prepričajte, da upoštevate varnostne smernice in pravilnike o zasebnosti pri uporabi takšnih URL-jev.

 • Prilagoditev

  Potrebujete dodatne funkcionalnosti za dosego vaših poslovnih ciljev?

  Pišite nam in prilagodili bomo ta modul za vas! Naša ekipa bo poskrbela, da boste prejeli točno tiste funkcije, ki jih potrebujete za izpolnitev vaših poslovnih zahtev. Ne glede na vaše potrebe, vam bomo zagotovili, da bo modul deloval v skladu z vašimi edinstvenimi zahtevami.

  Nudimo tehnično podporo, ki se obračuna po porabljenem času, tako da vam lahko pomagamo pri namestitvi in prilagoditvi modula. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato se lahko zanesete na nas, da bomo poskrbeli za popolno prilagoditev modula glede na vaše potrebe. Kontaktirajte nas danes in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri