Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Spletna mesta

Oblikujemo in izdelujemo spletne strani in spletne trgovine.

A ne samo to: poskrbimo tudi za vsa besedila za vaše spletno mesto, zakup domene in gostovanja ter poskrbimo za vzdrževanje vaše strani ali trgovine.

Celovita rešitev je pravi način za spletni posel!

Spletna mesta
 • Izdelava spletnih strani

  »Če vas na spletu ni, pravzaprav ne obstajate.«

  Spletno predstavitev potrebujete zato, da boste z njo več zaslužili.

  Preberi vse
 • Oblikovanje spletnih strani

  Vaše sporočilo naj bo jasno že iz oblike, ne samo vsebine. Večkrat se izkaže, da velja »več je manj«, zato ne pretiravajte z ničemer.

  Čiste oblike, nedvoumna vsebina in enostavna uporaba naj bodo vaša prednost, ki pritegne in prepriča.

  Preberi vse
 • Zakup domen in gostovanja

  Vsaka spletna stran ali spletna trgovina potrebuje svoj spletni naslov – zaporedje črk in številk, ki jih vpišete v brskalnik imenujemo domena.

  Domena naj bo kratka in jedrnata, da si jo bodo vaši obiskovalci lažje zapomnili in posredovali naprej.

  Preberi vse
 • Celovite rešitve

  Spletni posel zahteva celovite rešitve. Pri nas ne dobite le orodja za spletno prodajo, ampak tudi znanje in strategijo, ki vas bosta vodila na poti do uspeha.

  Nič več in nič manj.

  Preberi vse
 • Vzdrževanje spletnih strani

  Za vzdrževanje spletnih mest vedno izberite hitro odzivne in dobro podkovane strokovnjake. Ker do najmanjše podrobnosti poznamo spletni posel, vemo kako pomembna je vsaka minuta, ko vaše spletno mesto ne deluje pravilno.

  Težave rešujemo hitro, za vsak izziv najdemo svojo rešitev.

  Preberi vse
Iščete izkušenega partnerja na področju spletnih rešitev? Spletna mesta, spletno oglaševanje ali spletne razširitve. Degriz.net je prava izbira. Preverite!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri