Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Agregatorji cen

Agregatorji cen so portali, na katerih so na ogled artikli različnih spletnih trgovin za namen primerjave informacij, predvsem pa za primerjavo cen med različnimi spletnimi trgovci.

Agregatorji cen

Portali delujejo tako, da preko različnih uvoznih programov uvozijo artikle različnih spletnih trgovin. Običajno se za uvoz uporabljajo XML datoteke. Ponudnik pripravi datoteko s svojimi artikli, ki jo agregatorji cen obdelajo in umestijo na portal. Obiskovalci imajo nato možnost brskanja po portalu in primerjave različnih ponudnikov za iskane artikle. Običajno ima iskani artikel na strani prikazane ponudbe različnih spletnih trgovin in njihove ocene o zadovoljstvu, prikazani so lahko tudi stroški dostave, načini plačila, itd. Obiskovalec nato izbere ponudbo in preko povezave obišče spletno stran oz. najboljšega ponudnika.  

Agregatorji cen spletnim ponudnikom običajno zaračunajo njihov obisk oziroma klik na povezavo, lahko pa tudi plačilo na objavo, izpostavitev ponudbe ali kombinacijo vsega.

Za ponudnike je umestitev na portal dobra, saj lahko tako pridobijo nekaj dodatnega obiska iskalcev ugodnih ponudb, hkrati pa v primeru konkurence tekmujejo za najboljše ponudbo in zmanjšujejo prodajno vrednost oziroma maržo artikla.

Nekaj izmed najbolj aktualnih svetovnih agregatorjev cen:

  1. Google Shopping
  2. NexTag
  3. PriceGrabber
  4. Shopping.com
  5. Shopzilla
  6. Become
  7. Bing Shopping Campaigns
  8. Pronto
  9. BizRate
  10. Amazon Product Ads

agregatorji cen

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.