Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Z neprekinjenim testiranjem do boljše učinkovitosti

Testiranje je resnično pomemben del poslovanja vsake spletne trgovine in na določeni ravni vam svetujemo neprekinjeno testiranje zaradi spremljanja odziva na spremembe, ki jih trenutno izvajate.

Z neprekinjenim testiranjem do boljše učinkovitosti

V kolikor se želite prepričati, da so vaša prizadevanja za optimizacijo in oblikovanje spletne strani učinkovita, jih morate nenehno testirati. Med načrtovanjem novega oblikovanja produktne strani, prenove ali odločitve odločiti o najboljših artiklih za predstavitev na vaši spletni strani, naj vam bo v navado opravljanje delnih ali kompleksnejših testov, s katerimi lahko ovrednotite najučinkovitejšo postopanje.

Za učinkovito uporabo testiranja morate imeti določeno realno količino prometa in prodaje. V kolikor te pogoje izpolnjujete, je testiranje najboljši način za razumevanje dejanskih odzivov na spremembe.

Omenjeno testiranje pride v upoštev pri predlogih za postavitev strani in pri pozivih k ukrepom, v sklopu katerih izvajate različne kombinacije dejanj. Poskusite razumeti, kako lahko spremenite ključna področja in vplivate na privlačnejše oblikovanje strani, obenem pa uporabniku omogočite enostavnejšo uporabniško izkušnjo.

Nenehno analiziranje spletne statistike je nujno potrebno za zagotovitev dobre uporabniške izkušnje.

Kaj še lahko pomaga do dobre uporabniške izkušnje in do povečane konverzije?

Uporabniška izkušnja je neprecenljiva in lahko močno vpliva na poslovanje spletne strani. Sestavljena je iz številnih načrtovalnih in razvojnih metod (načrtovanje in skiciranje, oblikovanje uporabniškega vmesnika, vizualno oblikovanje, načrtovanje interakcije, strategija informacijske arhitekture, raziskava uporabnikov, testiranje uporabnosti), vsem pa je skupen cilj povečanje konverzije

Uporaba naštetih metod se razlikuje glede na dejavnost spletne trgovine. Priporočljivo je določiti ciljno skupino obiskovalcev spletne strani, predvideti njihova pričakovanja ter zanje pripraviti primerno ponudbo. Zato je potrebno nenehno spremljati uporabniške navade ter analizirati statistiko lastne spletne trgovine. Slednje je najlažje storiti, če se postavite v vlogo obiskovalca, razmišljati kot oni in z njimi komunicirati. Obiskovalci so namreč običajni ljudje, ki živijo v realnem svetu. Ti čedalje bolj uvrščajo obiskovanje spletnih strani v svoj vsakdanjik, zato poskrbite, da bo vaša spletna stran vizualno izstopala, hkrati pa bo enostavna za uporabo in izpolnjevala želje uporabnikov. Vaš uspeh je odvisen od uporabniške izkušnje. Če bo ta dobra, bo vaša stran med drugim postala tudi njihova večkratna nakupna destinacija.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.