Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Vplivneži ali influencerji

Z razvojem družbenih omrežij je sledilo tudi veliko sprememb pri oglaševanju, saj so nastali novi kanali, preko katerih lahko promovirate svojo spletno trgovino.

Vplivneži ali influencerji

Z družbenimi omrežji so si tako posamezniki (ali tako imenovani influencerji) ustvarili skupine obiskovalcev, ki jim sledijo in s pomočjo katerih posamezniki s priporočili lahko vplivajo na njihovo obnašanje in na odločitve. Tako so nastali influencerji oziroma »vplivneži«, ki vedno bolj vplivajo na oglaševanje, za sodelovanje z njimi pa se odloča vedno več podjetij.

Sodelovanje z influencerji je lahko za spletno trgovino pozitivno zaradi treh razlogov: 

zaradi velikega obsega sledilcev lahko njihova objava poveča obisk spletne trgovine in nakupov. V kolikor se influencer pojavi z artikli iz vaše trgovine, lahko okrepite lastno blagovno znamko in kredibilnost. Saj veste, bolj ko bo spletna trgovina kredibilna, več boste imeli nakupov, saj vam bodo obiskovalci bolj zaupali. Poleg tega pa vam objave influencerjev lahko prinesejo tudi nekaj pozitivnih vplivov na SEO, saj so blogi oziroma strani influencerjev običajno dobro umeščene in preko povezav v svojih objavah izboljšajo položaje v iskalnikih za objavljene strani.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.