Menu

E-mail marketing

E-mail naslov je danes nuja.

Brez elektronske pošte ne gre več, zato je dobro poznati prednosti in slabosti e-mail marketinga, da se izognete pastem in na pravi način pozovete svojo bazo kontaktov k reakciji.

E-mail marketing

E-mail marketing

E-mail naslov je danes nuja.

Brez elektronske pošte ne gre več, zato je dobro poznati prednosti in slabosti e-mail marketinga, da se izognete pastem in na pravi način pozovete svojo bazo kontaktov k reakciji.

email marketing
email oglaševanje

E-mail marketing je sodobna oblika direktno naslovljene pošte

Tako kot se je včasih pošiljalo direktno naslovljeno pošto preko klasične pošte, je danes nastal razmah v pošiljanju elektronskih sporočil. E-mail marketing je izredno cenovno ugodna oblika oglaševanja, ki lahko prinese veliko prometa in obiska vašega spletnega mesta. Bazo kontaktov si lahko zgradite na več načinov, mi pa vam pri tem lahko še dodatno pomagamo.

Povečajte uspešnost svojih e-mail kampanj in se naučite glavnih zakonitosti, ki bodo privedle do povečanja prodaje.

Najhitrejša oblika oglaševanja

Ker živimo v času, ki zahteva takojšnji odziv na pretok informacij, je elektronska pošta zagotovo najhitrejši način oglaševanja, ki doseže točno določeno publiko, ki jo vi izberete. Vaša sporočila naj bodo jasna, nezapletena in natančna, da ne pride do težav pri razumevanju.

Če želite hitro reakcijo, določite kratek rok za odziv. Boljša kot je ponudba, težje jo bodo prejemniki zavrnili in hitreje bodo padala naročila.

email pisanje tekstov
izdelava email strani

Če ste v dvomih, e-mail marketing raje prepustite strokovnjakom

Najti prave besede na pravem mestu ni tako enostavno, kot se morda sliši. Če ste v dvomih in niste prepričani, da je vaše sporočilo dovolj dobro, se obrnite na nas in pomagali vam bomo. Želimo biti del vašega uspeha, zato bomo naredili vse, kar je v naši moči, da bodo vaše e-mail kampanje učinkovite in uspešne.

E-mail marketing naj ne bo le prodajnega značaja

Nikar naj ne bodo vaša sporočila le prodajnega značaja. Obvestite svoje stranke o novostih, jih povabite na kakšen zanimiv dogodek, jih povprašajte po njihovem mnenju ali povabite k sodelovanju v nagradni igri. Ker imate možnost svoje znane kupce in naročnike e-novi poklicati po imenu, lahko to uporabite pri pošiljanju e-pošte. Samo strogo prodajna sporočila bodo sčasoma izgubila na svoji učinkovitosti, saj nimajo dodane vrednosti. Ponudite več kot ostali. Le tako boste boljši in tudi uspešnejši. Z rednim obiskom vaših spletnih strani bo prihajalo tudi do rednih naročil.

Ponudimo vam lahko natančne analize uspešnosti e-mail kampanj, zato lahko izboljšate svojo taktiko in prodate vedno več. Učinkovitost vašega spletnega mesta se bo povečevala, kar je ključnega pomena za uspeh.

email oglas

Degriz poskrbi za celoten potek e-mail marketinga:

  • Skupaj z vami pripravimo strategijo in vsebino vaše predstavitve.
  • Poskrbimo za bazo strank in obveščanje pošiljanje e-pošte.
  • Pripravimo posebne akcije z namenom pridobivanja novih kontaktov (nagradne igre, brezplačna darila,…).
  • Prodajno uspešnost e-mail kampanj sproti analiziramo in izboljšujemo.

Kontaktirajte nas

Z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

* Obvezna polja

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.