Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Rešitev za avtomatizacijo prodaje

Hitrejša obdelava naročil pomeni točno to, kar si želite: da lahko dnevno odpošljete več pošiljk.

Avtomatizacija prodaje poskrbi za obveščanje strank preko e-pošte, SMS sporočil, avtomatiziran izvoz seznama naročil za dostavne službe, kreiranje e-računov ipd.

Rešitev za avtomatizacijo prodaje

Vsako spletno mesto potrebuje svoje rešitve!

Rešitve za avtomatizacijo prodaje vam bodo olajšale delo in povečale zmogljivost. V manj časa boste obdelali več naročil in zaslužili več denarja. Niso pa vse rešitve potrebne za vsa spletna mesta, zato naj vam svetujemo in predlagamo le tiste, ki bodo dejansko najbolj pripomogle k vaši uspešnosti.

Vsako spletno mesto potrebuje svoje rešitve
Bodite  boljši – bodite hitrejši

Bodite boljši – bodite hitrejši!

Na spletu šteje hitrost, zato je izjemnega pomena, da vaš spletni posel poteka brez zatikanja in nepotrebnega zapravljanja dragocenega časa. Zadovoljstvo vaših strank bo še večje, na račun svoje hitrosti pa boste tudi večkrat priporočeni naprej.

Nič več ročnega pretipkavanja – za to poskrbi izvoz podatkov

Namesto zamudnega ročnega pretipkavanja podatkov v programe dostavnih služb, portalov za primerjavo cen ali spletnih oglasnikov, vam lahko ponudimo rešitev – avtomatiziran izvoz podatkov, ki ga nato z nekaj kliki uvozite v program ali na drugo spletno mesto. Hitreje kot tako, res ne gre!

Nič  več ročnega pretipkavanja
Tudi  predračuni se lahko povsem avtomatsko pripravijo in odpošljejo!

Tudi predračuni se lahko povsem avtomatsko pripravijo in odpošljejo!

Plačila preko predračunov so uporabnikom izredno zanimiva, saj lahko izdelke ali storitve plačajo kar preko svoje spletne banke in prihranijo pri plačilu provizije za univerzalni plačilni nalog. Naša rešitve za izdelavo, potrditev in pošiljanje predračunov bodo povsem avtomatsko obdelale naročilo do faze prejema plačila in odpošiljanja pošiljke. Pozabite na napake pri pretipkavanju podatkov in si skrajšajte čas obdelave naročila!

4 največje koristi rešitev za avtomatizacije prodaje:

  • V krajšem času boste lahko obdelali več naročil in več tudi zaslužili.
  • Ker boste hitrejši, bodo stranke bolj zadovoljne in vas bodo priporočile naprej.
  • Izognili se boste napakam pri pretipkavanju.
  • Z izvozi boste lažje uvažali podatke v programe ali na primerjalnike cen in spletne oglasnike.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.