Menu

Magento Hitra košarica

Omogočite hiter nakup brez zapletenih in nepotrebnih korakov in tako povečajte konverzijo nakupov. Stranke vam bodo več kot hvaležne.

Licenca modula je za eno (1) Magento instalacijo in se navezuje na vpisano domeno. Magento instalacija ima lahko nameščenih več pogledov trgovine oz. domen.
Za namestitev na strežnik je potrebno poslati dostop do FTP-ja in administracije trgovine. Dodatne prilagoditve modula niso zajete v ceno namestitve in se obračunajo po veljavnem ceniku.

* Obvezna polja

Za naročilo ali dodatne informacije nas prosim kontaktirajte

Noben obiskovalec ne mara dolgotrajnega izpolnjevanja obrazcev in odgovarjanja na nepomembna vprašanja. Ali veste, da je distrakcija potrošnika glavni razlog za zapuščanje košarice?

Po podatkih statističnega portala Statista je bil v letu 2015 glavni razlog za zapuščanje spletne košarice neka distrakcija v pozornosti potrošnika v nakupnem procesu.

Magento Hitra košarica omogoča hiter nakup na eni strani brez nepotrebnih in zapletenih korakov.

Z namestitvijo Magento hitre košarice poenostavite nakupni proces, skrajšate postopek dodajanja izdelkov v košarico, vašim kupcem pa omogočite enostavno in prijazno nakupovalno izkušnjo.

Z Magento Hitro košarico imate možnost, da na strani košarice jasno izpostavite vaše kontaktne podatke. Če vas potencialni kupci ne najdejo, jim ne morete pomagati.

Zelo priporočamo!

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.