040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Magento Hitra košarica

Omogočite hiter nakup brez zapletenih in nepotrebnih korakov in tako povečajte konverzijo nakupov. Stranke vam bodo več kot hvaležne.

 • Opis

  Noben obiskovalec ne mara dolgotrajnega izpolnjevanja obrazcev in odgovarjanja na nepomembna vprašanja. Ali veste, da je distrakcija potrošnika glavni razlog za zapuščanje košarice?

  Po podatkih statističnega portala Statista je bil v letu 2015 glavni razlog za zapuščanje spletne košarice neka distrakcija v pozornosti potrošnika v nakupnem procesu.

  Magento Hitra košarica omogoča hiter nakup na eni strani brez nepotrebnih in zapletenih korakov.

  Z namestitvijo Magento hitre košarice poenostavite nakupni proces, skrajšate postopek dodajanja izdelkov v košarico, vašim kupcem pa omogočite enostavno in prijazno nakupovalno izkušnjo.

  Z Magento Hitro košarico imate možnost, da na strani košarice jasno izpostavite vaše kontaktne podatke. Če vas potencialni kupci ne najdejo, jim ne morete pomagati.

  Zelo priporočamo!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2023 Degriz. Vse pravice pridržane.