Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Video vsebina

Vedno več spletnih trgovin klasične predstavitve artiklov z besedili in fotografijami opremlja tudi z video predstavitvami.

Video vsebina

Video vsebina omogoča boljšo in natančnejšo predstavitev artikla, obenem pa obiskovalcem, ki ne želijo prebirati suhoparnih besedil in opisov, ponudi udobnejšo uporabniško izkušnjo.

Video predstavitve, ki jih objavite na spletni trgovini, imajo lahko tudi druge prednosti. Ena izmed njih je obisk, ki ga pridobite ravno zaradi video vsebin. Iskalniki (npr. Google) imajo pri rezultatih iskanja ob klasičnih rezultatih iskanja spletnih strani tudi predloge video in drugih slikovnih vsebin. V kolikor imate torej na tej lokaciji lastno video predstavitev, lahko preko tega vira pridobite številčne nove obiskovalce spletne trgovine.

video spletna trgovina

Pred objavo video vsebin je dobro premisliti, kje bodo te gostovale, saj lahko močno obremenijo vaše strežnike. Najboljša rešitev za gostovanje video vsebin je na portalih (npr. YouTube). Na portal lahko video vsebine naložite, dodate opis za iskalnike in povezavo do spletne trgovine, video vsebino pa vgradite (preko i-Frame) na svojo produktno ali kakšno drugo stran (npr. blog). Na takšen način dobite nekaj dodatnega obiska tudi preko portala YouTube, spletni strežniki niso obremenjeni, pa tudi predvajalnik na različnih napravah deluje brez težav, zato vam tehnologij ni potrebno posodabljati.

Poleg naštetega video vsebine omogočajo tudi delitve preko socialnih omrežij. S kreativnim pristopom do kreiranja video vsebin lahko poskrbite za dobro viralnost ter pridobite kar nekaj obiskov spletne trgovine.

Če so vaši artikli bolj zapletene narave in želite izpostaviti njihove ključne značilnosti, je video predstavitev v današnjem virtualnem svetu skorajda že zahteva. Zappos velja za enega izmed primerov znatnega izboljšanja konverzije z video predstavitvijo artikla, zato se je ta spletni mogul odločil za vlaganje finančnih sredstev v ustvarjanje video posnetkov za celoten katalog njihovih artiklov. Njihova strategija dodajanja videoposnetkov je konverzijo povečala od 6 % do 30 %.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.