040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

360-stopinjski ali 3D-pogled artikla

Z vedno večjo konkurenco in željo po boljši predstavitvi artiklov je vse pogostejši.

360-stopinjski ali 3D-pogled artikla

  Z vedno večjo konkurenco in željo po boljši predstavitvi artiklov je vse pogostejši tudi 360-stopinjski ali 3D-prikaz artiklov, s pomočjo katerega si obiskovalec lahko artikel ogleda z različnih kotov in tako dobi boljšo predstavo njegovem videzu.

  Celoten način prikaza je precej enostavnejši kot si na začetku predstavljate. Običajno je artikel potrebno fotografirati pod različnimi enakovrednimi stopinjskimi koti. Za 360-stopinjski pogled pod 10-stopinjskimi koti ustvarimo 36 fotografij ali 18 fotografij pod 20-stopinjskim kotom. Te fotografije prikažete po vrstnem redu, nato pa nastane optična iluzija, ki artikel prikaže v obliki 3D-modela, saj ga lahko poljubno vrtite. V bistvu gre zgolj za spreminjanje prikaza fotografij.

  Za takšno fotografiranje se uporabljajo posebne mize z zaklopkami na posameznih stopinjah in z avtomatskim sprožilcem fotoaparata.

  360 stopnjski pogled artikla

  Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

  200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

  Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

  Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

  Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

  S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

  Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

  Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

  Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

  Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

  Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

  E-novice

  Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

  Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

  Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

  © 2010 - 2023 Degriz. Vse pravice pridržane.

  Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

  Zapri