Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Marketing in pospeševanje prodaje

Marketing je podlaga, s katero pridobivamo, zadovoljujemo in zadržimo kupce.

Marketing in pospeševanje prodaje
 • Prednosti in slabosti spletnega marketinga

  Ključni cilji oglaševanja so informiranje, prepričevanje in spominjanje.

  Preberi vse
 • Faze nakupnega procesa

  Spletno poslovanje ne omogoča osebnega stika s strankami, zato je zelo pomembno, da skušamo skozi celoten nakupni proces razviti čim boljšo uporabniško izkušnjo, s katero si pridobimo zaupanje strank.

  Preberi vse
 • Odločitve kupca

  Preden se dejansko lotite kakršnekoli komunikacije z obiskovalci vašega spletnega mesta, je dobro vedeti, v kateri nakupni fazi se trenutno nahaja vaš potencialni kupec.

  Preberi vse
 • Konverzija spletne trgovine

  »Kako uloviti in obvladati konverzijo, da boste lahko ujeli tudi vaše kupce?«

  Preberi vse
 • Ideje za izboljšanje konverzij

  Že uporabljate običajne kanale, kakršni so Google Ads, Facebook, e-mail marketing in optimizacijo, vendar bi radi izboljšali še stopnjo konverzije vaše spletne trgovine?

  Preberi vse

Najboljši način pridobivanja kupcev je seveda ustno ali pisno priporočilo naših zadovoljnih obstoječih kupcev, ki svoje dobre izkušnje in zadovoljstvo posredujejo svojim znancem in prijateljem. Danes veliko vlogo ob ustnem priporočilu igrajo še številna druga orodja za »online« in »offline« oglaševanje (TV, časopisi, revije, radio, letaki, jumbo plakati, sodelovanje z znanimi obrazi, avto nalepke, itd.).

marketing spletne trgovine

Spletni marketing združuje številne marketinške aktivnosti, ki se osredotočajo na točno določen medij – splet, saj se pot komunikacije s potencialnimi kupci odvija izključno preko spleta. Komunikacijska pot je edinstvena, zato ima spletni marketing več posebnosti in unikatnih lastnosti v primerjavi s klasičnim marketingom v ostalih medijih:

 • spletna stran ali trgovina je del spletnega marketinga (deluje kot izložba fizične prodajalne, ki vabi k vstopu in k nakupu);

 • spletno oglaševanje je lahko zelo specifično (določi se lahko ciljna skupina, ki se ji oglasi prikazujejo, kar pri klasičnem marketingu ni mogoče);

 • neposredna e-pošta (e-mail marketing) je cenejša od klasičnega pošiljanja oglasnih sporočil;

 • družbena omrežja so največja posebnost spletnega marketinga, ki se jih ne da primerjati z ničemer;

 • pomembnost SEM-marketinga so iskalniki, ki služijo kot najmočnejše spletno iskalno orodje.

Spletni marketing se začne z vašo spletno stranjo

Urejena in barvno usklajena spletna trgovina pritegne poglede v enaki meri kot privlačna izložba v fizični trgovini. Bogata vsebina in uporabniku koristne informacije bodo obiskovalca na strani tudi obdržale. Če ste z vašo stranjo uspeli vzpostaviti dober stik s kupcem, ste na pravi poti – od te točke dalje lahko gradite na povečanju prometa. Vlaganje sredstev v oglaševanje je namreč popolnoma nesmiselno, če neurejena spletna stran potencialne kupce odvrne od nakupa.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.