Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Jeziki spletne trgovine

Več, kot imamo jezikovnih različic, večji trg lahko s spletno trgovino pokrijemo.

Jeziki spletne trgovine

Vsaka spletna trgovina želi svoje poslovanje približati širši množici kupcev, zato morate poskrbeti, da imajo kupci na voljo več jezikovnih različic spletne trgovine, s čimer lahko pokrijete več jezikovnih skupin. Ob tem se morate zavedati, da imate z vsakim dodatnim jezikom lahko kar nekaj dela s prevajanjem opisov vseh artiklov, elementov spletne trgovine in posameznih podstrani (splošni pogoji itd.). Izjemnega pomena je, da ob postavitvi spletne trgovine najprej poskrbite za ureditev na enem jeziku, kasneje pa dodajate ostale jezike. Pri postavitvi trgovine se vam namreč lahko zgodi, da morate zaradi takšnih ali drugačnih omejitev ali boljših idej o prikazu spremeniti, odstraniti ali dodajati besedila.

Ob dodajanju novega jezika morate paziti tudi na primerno ureditev strani, da bodo spletni iskalniki pravilno razumeli nov jezik. Novejši sistemi spletnih trgovin omogočajo več različnih domen na posamezni spletni trgovini ali oddajanje lastne URL-poti vsakemu izmed dodatnih jezikov, na podlagi katere razlikujete posamezne jezikovne različice.

Ko imamo strani ločene in stran urejeno v različnih jezikih, moramo tudi vsebino spletne strani prilagoditi posamezni jezikovni različici, tako da izpostavimo druge artikle in kategorije ter primerno preoblikujemo obstoječa besedila. Zaradi različnih začetkov letnih časov severne in južne poloble bi na primer spletna trgovina s čevlji težko prodajala enake čevlje Italijanom in Švedom v enakem letnem času. Hkrati bi se v bolj oddaljenih državah lahko povečali stroške dostave, zato moramo podatke o dostavi prikazati drugače in posledično aktivirati druge akcije. Ob letnih časih namreč na aktualnost artiklov vplivajo tudi drugi dejavniki, kot so demografska struktura, različni običaji, navade, itd.

jeziki spletne trgovine

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri