Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Paketi izdelave spletne trgovine

Z veseljem vam predstavljamo naša ekskluzivna promocijska paketa izdelave spletne trgovine. Oblikovana sta tako, da zadovoljita različne potrebe podjetij in prinašata številne prednosti ter dodatne funkcionalnosti.

Paketi izdelave spletne trgovine

Paket Turbo 1

-300€

Paket Turbo 1 izdelan na platformi OpenMage je prilagojen manjšim in srednje velikim trgovinam, ki želijo ohraniti agilnost in prilagodljivost, ter je pri tem tudi bolj dostopen cenovno.

izdelava spltne trgovine OpenMage

Vsebina paketa vključuje:

 • Izdelava spletne trgovine na zmogljivi OpenMage platformi
 • Predizdelana predloga za hiter začetek
 • Dodatni moduli za razširitev funkcionalnosti
 • Dodatnih 20 ur strokovne prilagoditve trgovine
 • Slovenski vmesnik in navodila za enostavno urejanje
 • 2 meseca brezplačnega gostovanja pri Neoserv

2.600,00 €+ddv  2.300,00 €+ddv

Podrobnosti paketa DEMO trgovina

Paket Turbo 2

-400€

Paket Turbo 2 izdelan na platformi Magento 2 pa je optimalen za srednje do velike spletne trgovine, ki potrebujejo napredne funkcionalnosti, stabilnost in močno podporo.

Izdelava spletne trgovine Magento 2

Vsebina paketa vključuje:

 • Izdelava spletne trgovine na zmogljivi Magento 2 platformi
 • Predizdelana predloga za hiter začetek
 • Dodatni moduli za razširitev funkcionalnosti
 • Dodatnih 20 ur strokovne prilagoditve trgovine
 • Slovenski vmesnik in navodila za enostavno urejanje
 • 2 meseca brezplačnega gostovanja pri Neoserv

3.399,00 €+ddv 2.999,00 €+ddv

Podrobnosti paketa DEMO trgovina

Akcijska cena s popustom - Omejena ponudba!

Izkoristite to enkratno priložnost za učinkovit začetek spletne prodaje. Pohitite, saj so akcijske cene omejene! Stopite v stik z nami, da se dogovorimo o podrobnostih vaše nove spletne trgovine.

Anže Voh
Magento Certified Solution Specialist

Telefon: 040 807 231
Email: anze@degriz.net

Naročilo na 30-minutni pogovor

Zakaj izbrati naše pakete:

Hitro delovanje
in izvedba

Ponosni smo na izjemno zmogljive platforme, ki omogočajo izredno hitro delovanje vaše spletne trgovine in ogromno funkcionalnosti. Naši paketi trgovin so prilagojeni za takojšnje delovanje, kar vam omogoča, da svoje izdelke predstavite ciljni publiki v najkrajšem možnem času.

spletna trgovina ugodno
izdelava spletne trgovine Magento po meri

Vse v enem
za enostaven začetek

Z našimi paketi boste imeli vse, kar potrebujete za uspešno spletno prodajo. Nudimo raznovrstne plačilne možnosti, kot so PayPal, kartice, plačila po povzetju in predračun, obvezna GDPR obvestila in še več, da boste imeli vse potrebno na dosegu roke.

Slovenska podpora
in navodila

Trgovine vključujejo slovenski vmesnik za enostavno urejanje, kar olajša upravljanje spletne trgovine. Ponujamo tudi slovenska navodila in izobraževanja, ki vam bodo pomagala brez težav obvladovati vse funkcionalnosti vaše nove trgovine. Vmesnik smo prilagodili tudi tako, da stranke lahko vso vsebino na strani urejajo same, brez potrebe po dodatni pomoči.

Niste prepričani? Kontaktirajte nas, da vam pokažemo, kako urejati osnovne funkcionalnosti.

izdelava spletne trgovine Magento po meri
prilagodljivostspletne trgovine

Prilagodljivost
spletne trgovine

V našo ponudbo smo vključili do 20 ur strokovne prilagoditve izgleda in/ali funkcionalnosti spletne trgovine. To omogoča, da vašo spletno trgovino prilagodmo po vaših željah in potrebah vašega podjetja. Ob strani vam bomo stali pri vsakem koraku prilagajanja, da dosežete želen videz in funkcionalnosti.

2 meseca brezplačnega Turbo gostovanja

Sodelujemo s priznanim ponudnikom spletnega gostovanja NEOSERV, ki svoje storitve ponuja že od leta 2003. Njihovi sodobni DELL strežniki z NVMe SSD diskovnimi enotami in LiteSpeed tehnologijo omogočajo izjemno nizke odzivne čase tudi v primeru večjih in zahtvenejših spletnih trgovin. Turbo gostovanje NEOSERV vključuje vso potrebno licenčno programsko opremo (cPanel, CloudLinux, Anti-Spam, Anti-Virus itd.), brezplačne rezervne kopije na dnevni ravni ter strokovno in hitro odzivno tehnično podporo (24/7).

hitri paketi spletne trgovine
Pogosta vprašanja

Kateri paket izdelave spletne trgovine izbrati?

Če niste prepričani, ali bi bili paketi primerni za vas, nas lahko kontaktirate in opišete svoj primer, mi pa vam bomo kar se da objektivno svetovali, tudi če bo za vas bolj primerna rešitev konkurenčnega podjetja.

Kakšni so mesečni stroški spletne trgovine?

Paketi trgovin so vsi brez obveznega mesečnega vzdrževanja. Vsa dodatna dela in prilagodljivosti se obračunajo po porabljenem času ali po ceni dodatnega modula. Cene dodatnih funkcionalnosti imamo objavljene na spletni strani. Tako je strošek odvisen od obsega aktivnosti na trgovini, nekatere stranke imajo mesečno kakšne zahteve po izboljšavah, nekatere pa le na vsakih nekaj mesecev.

Strošek, ki je za trgovino obvezen, je za gostovanje spletne trgovine (cca. 15 €/mesec) in za domeno trgovine (cca. 12 €/leto).

Kolikšen je strošek dodatnega razvoja funkcionalnosti ali sprememb na trgovini?

Če imate dodatne želje ali potrebe po spremembah na spletni trgovini, se delo na trgovini obračuna po porabljenem času na minuto natančno. Ura podpore (programiranje, oblikovanje, ...) znaša 60 € + DDV, z dodatnimi popusti pri večjem obsegu porabljenih ur dela.

Imate na voljo tehnično podporo v primeru, da pride do težav?

Seveda, in do sedaj smo delali že na več kot 200 različnih trgovinah, saj nudimo podporo tudi trgovinam drugih izvajalcev. Podporo nudimo že več kot 10 let in smo uspešno rešili že več kot 4.000 zahtevkov.

Sistem podpore je na voljo na posebnem emailu, ki zabeleži zahtevek v poseben sistem za nudenje podpore, kjer imamo vsi pregled nad delom in porabljenim časom. Za podporo izdajamo račune enkrat mesečno za obdobje preteklega meseca.

Ali dobimo popolno dostop do trgovine?

Seveda, trgovine nikoli ne omejujemo in ne zaklepamo funkcionalnosti. Do trgovine dobite popoln dostop – tako do administracije kot do datotek in baze trgovine. Zato lahko v primeru, če z našim delom slučajno ne bi bili zadovoljni, delo brez težav prevzame drug izvajalec.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri