Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Magento tehnična podpora

Zagotavljamo zanesljivo in učinkovito tehnično podporo za Magento trgovine. Z več kot 5000 uspešno rešenimi zahtevki, smo prava izbira za vas.
Magento tehnična podpora

Tehnična podpora z izkušnjami

Z bogatimi izkušnjami in globokim poznavanjem Magento sistema zagotavljamo hitro in učinkovito reševanje vseh vaših tehničnih izzivov. Naša podpora je prilagojena vašim specifičnim potrebam, zato lahko hitro implementiramo rešitve, ki delujejo.

Podporo vodi izkušen tehnični strokovnjak Anže Voh, ki že več kot 13 let aktivno deluje na področju Magento platforme in je rešil že več kot 5000 zahtevkov tehnične podpore.

izdelava spletne trgovine Magento po meri

Lastne in preizkušene rešitve

Razvili smo številne lastne module in rešitve, ki pospešujejo in izboljšujejo funkcionalnosti Magento trgovin. S tem zagotavljamo manj težav pri vzdrževanju in hitrejšo integracijo novih funkcionalnosti, kar optimizira vaše poslovanje.

Zaradi širokega nabora že izdelanih rešitev je vgradnja novih funkcionalnosti enostavna in brez težav. Naše rešitve so skrbno preizkušene in prilagojene specifičnim potrebam Magento trgovin, kar zagotavlja stabilno delovanje vašega spletnega mesta.

Enostavno spremljanje in obračunavanje

Z našim transparentnim sistemom spremljanja porabljenega časa vam omogočamo popoln pregled nad izvedenimi aktivnostmi. Podporo obračunavamo enkrat mesečno za pretekli mesec, kar zagotavlja enostavno in pregledno finančno upravljanje.

izdelava spletne trgovine Magento po meri
izdelava spletne trgovine Magento po meri

Strokovno svetovanje

Ponujamo ne le tehnično podporo, temveč tudi strokovno svetovanje za izboljšanje vaše Magento trgovine. Z našimi nasveti in priporočili vam pomagamo optimizirati delovanje, povečati prodajo ter izboljšati uporabniško izkušnjo.

Storitve tehnične podpore

reševanje tehničnih težav Magento

Reševanje tehničnih težav

Hitro in učinkovito odpravljamo tehnične težave, s katerimi se soočajo vaše Magento trgovine. Ne glede na to, ali gre za manjše napake ali večje tehnične izzive, smo tu, da pomagamo. Naše dolgoletne izkušnje in temeljito poznavanje Magento sistema zagotavljajo stabilne in trajnostne rešitve.

reševanje tehničnih težav Magento

Nadgradnje in posodobitve

Poskrbimo za redne nadgradnje in posodobitve, da vaša trgovina deluje bolj varno in učinkovito. Poleg tega razvijemo dodatne funkcionalnosti, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo in funkcionalnost vaše Magento trgovine. Redne posdobitve zagotavljajo, da je vaša trgovina vedno varna in zanesljiva.

reševanje tehničnih težav Magento

Svetovanje in optimizacija

Ponujamo strokovno svetovanje in optimizacijo, da vaša trgovina doseže najboljše rezultate. Z našimi nasveti lahko izboljšate uporabniško izkušnjo, hitrost spletne strani in stopnjo konverzije. Naš cilj je povečati vaše poslovne rezultate in zadovoljstvo strank.

Kako deluje podporni sistem?

Z našim transparentnim sistemom spremljanja porabljenega časa vam omogočamo popoln pregled nad izvedenimi aktivnostmi. Podporo obračunavamo enkrat mesečno za pretekli mesec, kar zagotavlja enostavno in pregledno finančno upravljanje.

  • Oddaja zahtevka: Pošljete e-pošto na naslov podpora@degriz.net za tehnično podporo. Prejmete potrditveni odgovor o prejemu zahtevka.

  • Reševanje: Ko prejmemo vaš zahtevek, vam pošljemo potrditev prejema. Ko rešimo težavo, dobite od nas končni odgovor.

  • Spremljanje porabe: Vse opravljene ure natančno zabeležimo na vaši kartici stranke, kjer lahko kadarkoli pregledate porabljen čas za vaše projekte.

  • Obračunavanje: Ob koncu vsakega meseca prejmete račun za opravljene storitve, vključno z morebitnimi popusti.

Sistem zagotavlja preprosto upravljanje in jasno sledenje pri vaši tehnični podpori, kar vam omogoča nemoteno delovanje vaše Magento trgovine.

izdelava spletne trgovine Magento po meri

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.