Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Širok izbor artiklov brez opisne vsebine

Kadar v prodajo dodajate večje število artiklov s pomočjo uvoza preko zunanjih virov.

Širok izbor artiklov brez opisne vsebine

Kadar v prodajo dodajate večje število artiklov s pomočjo uvoza preko zunanjih virov in sami artiklov nimate na zalogi, se lahko zgodi, da artiklom manjkajo opisi. Zanje imate običajno  na voljo zgolj osnovne informacije: naziv, cene, zalogo in nekaj osnovnih lastnosti artikla.    Pri večjem obsegu artiklov (nekaj tisoč artiklov) bi bilo ročno vpisovanje lastnosti precej obsežno in drago; če imate 1.000 artiklov, potrebujete pet minut za opis posameznega artikla, na voljo pa imate dva jezika za ureditev. Takšen način urejanja bi vam vzel 10.000 minut, kar bi pomenilo več kot mesec dni dela za eno osebo.

Če časa nimate na pretek, se lahko odločite za objavo artiklov brez lastnih opisov, torej samo s pridobljenimi podatki. Na takšen način bi lahko takoj začeli s prodajo, toda artikli ne bi bili najbolje predstavljeni, posledično pa najverjetneje tudi ne bi izkoristili njihovega potenciala za prodajo. Obenem bi takšna objava artiklov lahko povzročila težave pri optimizaciji, saj bi iskalniki (npr. Google), označili vsebino kot podvojeno, zaradi česar bi stran slabše umestili v iskalnike.

V izogib takšnim težavam lahko poenostavite stvari in vgradite sistem pogojnega prikazovanja opisa glede na lastnosti artikla. Če imate pri artiklu podatek o tipu pnevmatike  (npr. zimska), lahko opis razširite in zapišete, da je pnevmatika primerna za vožnjo v zimskih razmerah, ko je cestišče ledeno, saj ima večji profil in boljši oprijem od letnih pnevmatik. Takšen opis lahko prikažete pri vseh artiklih, ki imajo enak tip pnevmatike. Podobno naredite še za ostale vrednosti artikla, na primer za letno in celoletno pnevmatiko ter za ostale atribute artikla (npr. glasnost pnevmatike, blagovna znamka, itd.). Po želji lahko urejate tudi variacije med stavki ali besedami, s čimer napravite celotno besedilo zelo razgibano in privlačno tako za obiskovalce kot za spletne iskalnike.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri