Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

OpenMage (Magento 1.9.x)
Najnižja cena v 30 dneh

Zaloga: Na zalogi

180,00 €

Modul za Magento 1.9 / Openmage omogoča prikaz najnižje cene artiklov na spletni trgovini, v skladu z zakonodajo o varstvu potrošnikov. Glavni namen modula je zagotoviti strankam transparentnost in preglednost cen izdelkov ter omogočiti prikaz aktualne najnižje cene za posamezen artikel.

180,00 €

Zaloga: Na zalogi

Prosimo, v polje vnesite URL naslov vaše trgovine, na katerega boste namestili modul.

* Obvezna polja

180,00 €

Opozorilo: Prosimo, upoštevajte, da se Magento moduli prodajajo ločeno, namestitev in podpora nista vključeni (razen navodil za namestitev). Po nakupu boste pridobili neposreden dostop do datotek in izvorne kode, kar pomeni, da vračilo izdelka ni možno. Zaradi različnih verzij platforme, konfiguracij in razširitev, je morda potrebna dodatna prilagoditev modula. Po želji vam lahko namestitev in prilagoditev opravimo preko naše tehnične podpore, kjer se delo obračuna glede na porabljen čas. V kolikor gre za napako na modulu se napaka odpravi brezplačno.

Imate vprašanje o Najnižja cena v 30 dneh ali potrebujete pomoč?
 • Opis

  Modul samodejno beleži vse spremembe cen artiklov, ki se izvedejo preko urejanja artikla ali periodičnega pregleda cen, kar zagotavlja sledljivost cenovnih sprememb in strankam omogoča dostop do zanesljivih podatkov pri nakupu izdelkov.

  Na strani izdelka se poleg trenutne akcijske cene prikaže tudi najnižja cena, ki je bila veljavna v zadnjih 30 dneh. Ta funkcionalnost omogoča strankam, da se seznanijo z zgodovino cen izdelka in sprejmejo bolj informirano odločitev o nakupu.

  Z uporabo tega modula bodo spletni trgovci povečali zaupanje strank, zagotovili skladnost z zakonodajo o varstvu potrošnikov in izboljšali uporabniško izkušnjo na svoji spletni trgovini. Stranke bodo imele boljši vpogled v cenovne spremembe, kar bo pozitivno vplivalo na njihovo zadovoljstvo in nakupno odločitev.

 • Dodatne informacije
  Platforma OpenMage (Magento 1.9.x)
 • Navodila za namestitev

  Skopirajte vso vsebino arhiva (.zip datoteke) v root direktorij Magento instalacije (pogosto je to public_html). Ko skopirate datoteko morate osvežiti predpomnilnik spletne trgovine in se prijaviti in odjaviti v administracijo.

  Nato nastavitev modul v administraciji trgovine pod Sistem / Konfiguracija / Degriz / Zgodovina cen artiklov.

 • Prilagoditev

  Potrebujete dodatne funkcionalnosti za dosego vaših poslovnih ciljev?

  Pišite nam in prilagodili bomo ta modul za vas! Naša ekipa bo poskrbela, da boste prejeli točno tiste funkcije, ki jih potrebujete za izpolnitev vaših poslovnih zahtev. Ne glede na vaše potrebe, vam bomo zagotovili, da bo modul deloval v skladu z vašimi edinstvenimi zahtevami.

  Nudimo tehnično podporo, ki se obračuna po porabljenem času, tako da vam lahko pomagamo pri namestitvi in prilagoditvi modula. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato se lahko zanesete na nas, da bomo poskrbeli za popolno prilagoditev modula glede na vaše potrebe. Kontaktirajte nas danes in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri