040 807 231
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izdelava spletne trgovine

Z izdelavo spletnih trgovin se profesionalno ukvarjamo že več let, imamo za sabo že več kot 150 spletnih trgovin in smo prepričani, da ne boste potrebovali nikogar drugega, saj poskrbimo za vse.

Čisto vse.

Izdelava spletne trgovine

  Popolna prilagodljivost funkcionalnosti in videza spletne trgovine

  Zaradi svoje modularne in nadgradljive zasnove je Magento primeren tako za male spletne trgovine z zgolj nekaj izdelki kot tudi za velike trgovine z več deset tisoč izdelki.

  Naredimo vse, da izpolnimo vaše želje in smo prepričani, da je moč izvesti prav vse, kar si zamislite.

  izdelava spletne trgovine po meri
  nadgradljiva spletna trgovina

  Razširljivo z več kot 40+ lastnimi možnosti in še več tujimi

  Magento sistem uporablja več kot 250.000 trgovcev in je zanj na voljo več tisoč razvijalcev. Izbira že narejenih dodatnih možnosti je zato zelo obširna. Poleg tega pa tudi sami že vrsto let razvijamo svoje module, tako da imate na voljo ogromno možnosti za razširitve.

  Enostavno urejanje in izobraževanje

  Celoten sistem izdelave spletne trgovine prilagodimo tako, da lahko kadar koli sami uredite vse glavne nastavitve trgovine preko administracije in za to ne potrebujete nobene dodatne pomoči.

  Da bi bilo urejanje trgovine še enostavnejše, imamo za stranke organizirana izobraževanja v živo, zbirko navodil v slovenskem jeziku (35 strani) in izobraževalne video posnetke.

  magento spletna trgovina
  spletna trgovina leta

  Izkušnje z zadovoljnimi uporabniki

  Izdelali smo že več kot 150 spletnih trgovin in med tem testirali nešteto variacij, preko katerih smo pridobili podatke, kako morajo biti stvari postavljene, da so najbolj učinkovite in vam prinesejo največ naročil in zadovoljnih uporabnikov.

  Smo že omenili, da je naš grafični oblikovalec delal za največje svetovne blagovne znamke in da se lahko pohvalimo z izdelavo spletne trgovine leta?

  Brez skritih stroškov in tveganja

  Ker smo zelo prepričani v svoje delo, vsaki stranki omogočimo popoln dostop do trgovine, tako da lahko v primeru, da ne bi bili več zadovoljni z našim delom, delo prevzame kdo drug.

  Obstaja namreč več kot 4000 razvijalcev spletnih strani, a smo prepričani, da smo mi prava izbira za vas.

  Ob naročilu izdelave spletne trgovine plačate le enkraten strošek izdelave in niste nujno vezani na vzdrževalne in ostale stroške.

  cena spletna trgovina
  spletna trgovina prodaja

  Lastne izkušnje iz prodaje

  Bi zaupali izdelavo spletne trgovine nekomu, ki preko nje še nikoli ni prodal niti enega artikla?

  Ker smo v preteklosti imeli že veliko uspešnih projektov, ki so dnevno prinesli tudi več kot 200 naročil in v enem letu imeli več kot 10.000 različnih kupcev (in to samo v Sloveniji), lahko iz izkušenj trdimo, da je priložnosti dovolj prav za vse.

  Sama prodaja nam je dala ogromno izkušenj, tako da vam lahko svetujemo pri vseh korakih spletne prodaje - vse od iskanja dobaviteljev, do pakiranja izdelkov.

  Potrebujete še več razlogov zakaj nam zaupati izdelavo spletne trgovine na Magentu?
  Več o možnosti sistema Magento si lahko preberete tukaj.

  Pogosta vprašanja

  Kakšna je cena izdelave spletne trgovine?

  Cena izdelave spletne trgovine je odvisna od želja. Glede na njih se definirajo funkcionalnosti in videz. Nato se lahko oceni primerna platforma za izdelavo in stroški izdelave. Sami smo v pomoč pripravili hitri pomočnik do spletne trgovine, kjer si lahko s pomočjo obrazca sami izdelate ponudbo ter si ogledate vse funkcionalnosti in cene zanje. Izdelajte si svojo ponudbo spletne trgovine tukaj.

  Koliko časa traja izdelava spletne trgovine?

  Čas izdelave je odvisen predvsem od tega kakšen so želje glede delovanja in videza trgovine. Zaradi tega se pred začetkom izdelave pogovorimo kakšne so zahteve in potrebe. V primeru, da se stranki zelo mudi in rabi nekaj preprostega je možno vzpostaviti prodajo tudi v enem dnevu ampak drugače v povprečju pri nas traja od prvega sestanka do vzpostavljene trgovine nekje en (1) mesec. Morate namreč vedeti, da tudi, ko je trgovina postavljena, je treba to vsebinsko urediti in stestirati, kar lahko vzame kar nekaj časa.

  Ali je Magento spletna trgovina primerna platforma za moje podjetje?

  Največja prednost Magento platforme je obseg funkcionalosti, ki jih sistem ponuja, ima pa seveda sistem tudi svoje pomanjkljivosti. Najlažje se prepričati, ali je platforma primerna za vas, da nam pišete ali nas pokličete in lahko vam predlagamo primerno platformo za vas. Se zgodi, da je kakšen drug sistem lahko za koga primernejši.

  Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

  200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

  Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

  Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

  Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

  S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

  Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

  Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

  Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

  Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

  Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

  E-novice

  Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

  Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

  Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

  © 2010 - 2023 Degriz. Vse pravice pridržane.

  Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

  Zapri