Menu

Izdelava spletne trgovine

Z izdelavo spletnih trgovin se profesionalno ukvarjamo že več let, imamo za sabo že več kot 100 spletnih trgovin in smo prepričani, da ne boste potrebovali nikogar drugega, saj poskrbimo za vse.

Čisto vse.

Izdelava spletne trgovine

Popolna prilagodljivost funkcionalnosti in videza spletne trgovine

Zaradi svoje modularne in nadgradljive zasnove je Magento primeren tako za male spletne trgovine z zgolj nekaj izdelki kot tudi za velike trgovine z več deset tisoč izdelki.

Naredimo vse, da izpolnimo vaše želje in smo prepričani, da je moč izvesti prav vse, kar si zamislite.

izdelava spletne trgovine po meri
nadgradljiva spletna trgovina

Razširljivo z več kot 40+ lastnimi možnosti in še več tujimi

Magento sistem uporablja več kot 250.000 trgovcev in je zanj na voljo več tisoč razvijalcev. Izbira že narejenih dodatnih možnosti je zato zelo obširna. Poleg tega pa tudi sami že vrsto let razvijamo svoje module, tako da imate na voljo ogromno možnosti za razširitve.

Enostavno urejanje in izobraževanje

Celoten sistem izdelave spletne trgovine prilagodimo tako, da lahko kadar koli sami uredite vse glavne nastavitve trgovine preko administracije in za to ne potrebujete nobene dodatne pomoči.

Da bi bilo urejanje trgovine še enostavnejše, imamo za stranke organizirana izobraževanja v živo, zbirko navodil v slovenskem jeziku (35 strani) in izobraževalne video posnetke.

magento spletna trgovina
spletna trgovina leta

Izkušnje z zadovoljnimi uporabniki

Izdelali smo že preko 100 spletnih trgovin in med tem testirali nešteto variacij preko katerih smo pridobili podatke, kako morajo biti postavljene stvari, da so najbolj učinkovite in vam prinesejo največ naročil in zadovoljnih uporabnikov.

Smo že omenili, da je naš grafični oblikovalec delal za največje svetovne blagovne znamke in da se lahko pohvalimo z izdelavo spletne trgovine leta?

Brez skritih stroškov in tveganja

Ker smo zelo prepričani v svoje delo, vsaki stranki omogočimo popoln dostop do trgovine tako, da lahko v primeru, da ne bi bili več zadovoljni z našim delom, delo prevzame nekdo drug.

Obstaja namreč več kot 4000 razvijalcev spletnih strani, a smo prepričani, da smo mi prava izbira za vas.

Ob naročilu izdelave spletne trgovine plačate le enkraten strošek izdelave in niste nujno vezani na vzdrževalne in ostale stroške.

cena spletna trgovina
spletna trgovina prodaja

Lastne izkušnje iz prodaje

Bi zaupali izdelavo spletne trgovine nekomu, ki preko nje še nikoli ni prodal niti enega artikla?

Ker smo v preteklosti imeli že veliko uspešnih projektov, ki so dnevno prinesli tudi več kot 200 naročil in v enem letu imele več kot 10.000 različnih kupcev (in to samo v Sloveniji), lahko iz izkušenj trdimo, da je priložnosti dovolj prav za vse.

Sama prodaja nam je dala ogromno izkušenj, tako da vam lahko svetujemo pri vseh korakih spletne prodaje - vse od iskanja dobaviteljev, do pakiranja izdelkov.

Na področju izdelave spletnih trgovin smo v Sloveniji z več kot 100 unikatnimi trgovinami daleč pred konkurenco.

Izdelali smo že več kot 40 razširitev za spletne trgovine. Nekatere dobite samo pri nas in nikjer drugje.

Pri izdelavi spletne trgovine smo sistem optimizirali tako, da lahko 1 oseba dnevno sama obdela in zapakira 180 naročil.

V letu je 2015 in 2016 je spletna trgovina Malinca zmagala in postala Spletni trgovec leta

Poskrbimo za vse. Čisto vse. Izdelava spletnih trgovin po meri.

Povejte nam o vašem projektu

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.