Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Magento izvoz za dostavne sluzbe DPD / GLS

Vsak nadobudni spletni trgovec, ki je na začetku poslovne poti se na samem začetku osredotoča predvsem na prodajo in prav je tako. Brez prodaje ni mogoče priti do naslednje stopnje, ki na samem začetku za večino niti ni pomembna, kar je precej razumljivo.

Govora je o obdelavi naročil kamor sodi tudi priprava paketov za dostavno službo. Seveda je prav, da posvečamo večino pozornosti prodaji a nikar ne pozabimo, da prodaja ni zaključena dokler stranka uspešno ne prevzame svojega paketa. Velikega pomena dobrega sistema obdelave naročil se zavedajo predvsem veliki in izkušeni spletni trgovci, saj vedo, da je ta proces izredno občutljiv. V procesu obdelave naročil je pomemben prav vsak klik ter vsaka sekunda, ki jo lahko tekom tega procesa privarčujemo.

Ste šele začeli s spletno prodajo in pripravljate spremnice za dostavne službe ročno in vsako posebej? Ste že izkušen spletni trgovec in dnevno odpošljete večje število naročil? Ne glede na vaše izkušnje se zagotovo zavedate da čas je denar. Vsak spletni trgovec se slej kot prej sooči tudi z optimizacijo svojega sistema za obdelavo naročil in kmalu pride do ugotovitve, da vsak dan porabi kar precej časa samo za pripravo dokumentacije, ki jo mora priložiti paketom.

magento_izvoz_dostavna_sluzba

Spletne trgovine, ki delujejo v Magento sistemu so zelo priljubljene ravno zaradi svoje modularne zasnove in tudi v primeru dostavnih služb ponujajo odlično rešitev. Popolnoma nesmiselno je vsakodnevno ročno vnašanje strank v sistem dostavne službe saj obstaja rešitev, ki nam lahko bistveno pohitri to nalogo. Pri Degriz d.o.o. smo razvili Magento modul s pomočjo katerega lahko enostavno iz administracije svoje spletne trgovine izvozite vse potrebne podatke za dostavno službo DPD / GLS, ter jih nato le uvozite v njihov sistem (npr. DPD Weblabel). Namesto zamudnega dela je vse skupaj opravljeno le z nekaj kliki in ne da je vse skupaj zelo hitro, tudi možnost napak pri ročnem vnosu se na takšen način zelo zmanjša.

Tako kot je vsaka sekunda zelo pomembna za velike spletne trgovce, ki dnevno odpošljejo mnogo paketov, naj bo vsaka sekunda pomembna tudi za male spletne trgovce, ki si nekega dne želijo povečati število odposlanih paketov.

Celoten postopek je z modulom za izvoz naročil za dostavno službo zelo enostaven in je končan v dveh korakih:

  1. V administraciji spletne trgovine izberete želena dnevna naročila, ki so pripravljena za pošiljanje in jih izvozite
  2. Odprete program dostavne službe in uvozite datoteko

Priporočamo vam, da si sami izračunate koliko časa dnevno porabite za ročno vnašanje podatkov v program dostavne službe DPD / GLS, vsekakor se investicija v modul za izvoz naročil za dostavno službo DPD / GLS kaj kmalu povrne.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali ter vam svetovali kako optimizirat obdelavo vaših naročil.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri