Že imate svojo spletno trgovino in iščete nasvete za izboljšanje? Pridobite brezplačno analizo in nasvete!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Povečajte svojo prodajo z email marketingom: SqualoMail in Magento

V digitalni dobi je email marketing ključno orodje za rast vaše Magento trgovine. SqualoMail, slovenski ponudnik email marketinga, je razvil vtičnike za povezavo s sistemom Magento, kar omogoča enostavno izvajanje učinkovitih marketinških kampanj in avtomatizacijo komunikacije z vašimi strankami.

Kaj je SqualoMail?

SqualoMail je napredna platforma za email marketing, ki omogoča podjetjem vseh velikosti izkoriščanje moči personaliziranih newsletterjev in avtomatizacije. Enostavna integracija s sistemom Magento omogoča, da optimizirate marketinške procese in povečate prodajo.

Zakaj SqualoMail z Magento?

1. Personalizirane kampanje

SqualoMail omogoča pošiljanje prilagojenih newsletterjev in avtomatizacijo, kar pripomore k izboljšanju angažiranosti strank. Personalizirane kampanje, kot so sporočila dobrodošlice, opuščene košarice, voščila za rojstni dan in še več, so ključne za učinkovito povečanje prodaje.

2. Enostavna integracija s Magento

SqualoMail je razvil vtičnike za enostavno povezovanje s sistemom Magento. Ti vtičniki olajšajo uporabnikom izvajanje marketinških strategij ter omogočajo učinkovito upravljanje baze prejemnikov in segmentacijo strank.

Preverite modula na GitHub:

3. Podpora v slovenščini

Ena izmed prednosti je lokalna podpora v slovenščini. Strokovnjaki so na voljo vsak delovnik med 9. in 17. uro preko emaila, telefona ali zoom srečanj.

4. Raznovrstne možnosti avtomatizacije

Magento vtičnika za SqualoMail omogočata napredno avtomatizacijo, kot so sporočila dobrodošlice, opuščene košarice, napredna segmentacija, VIP klubi in še več. To vam pomaga optimizirati marketinške procese in povečati učinkovitost.

5. Povečajte bazo prejemnikov z prijavnimi obrazci in pojavnimi okni

SqualoMail omogoča enostavno ustvarjanje privlačnih prijavnih obrazcev in pojavna okna, ki jih lahko integrirate na svojo spletno stran. Povečajte svojo bazo prejemnikov in pridobite nove naročnike s privlačnimi ponudbami. Nekaj ključnih funkcij vključuje:

  • Prilagodljivi prijavni obrazci: Oblikujte prijavne obrazce po meri, ki se prilegajo vašemu spletnemu mestu.
  • Pojavna okna za izstop: Sprožite pojavna okna, ko obiskovalci zapuščajo spletno mesto, da jih ohranite in pridobite njihov e-poštni naslov.
  • Avtomatizirano dodajanje v bazo podatkov: Vse informacije iz prijavnih obrazcev se samodejno dodajo v vašo bazo prejemnikov.

S pomočjo teh orodij lahko zlahka gradite kakovostno bazo prejemnikov, ki jih nato ciljate s ciljanimi e-poštnimi kampanjami.

6. Dostava visoke kvalitete

SqualoMail dosega najvišjo dostavljivost sporočil v industriji. Strokovnjaki aktivno pomagajo pri tehničnih nastavitvah, ki vplivajo na dostavljivost sporočil.

Kako začeti?

Nove stranke imajo na voljo 14-dnevni brezplačni preizkus in možnost pošiljanja do 1000 sporočil brezplačno. Lokalni strokovnjaki vam bodo pomagali pri vseh tehničnih vprašanjih in nastavitvah.

Odkrijte moč email marketinga s SqualoMail in povečajte učinkovitost vaše Magento trgovine.

Za več informacij in brezplačen preizkus se obrnite na matic.bukovec@squalomail.com ali pokličite na 071 405 683.

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri