Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

FishPig Magento 1 Moduli - Zdaj brezplačni in odprtokodni

FishPig, priznani ustvarjalec modulov za Magento 1.9 / Openamge, je objavil vse svoje Magento 1 razširitve kot brezplačne in odprtokodne. To vključuje široko paleto modulov, ki izboljšujejo funkcionalnost in optimizirajo delovanje vaše Magento 1 trgovine. Ne glede na to, ali potrebujete WordPress integracijo, učinkovito optimizacijo delovanja ali splošne razširitve, so zdaj vse na voljo brezplačno na GitHub.

Nekaj modulov bom posebej izpostavil:

Magento WordPress integracija

Magento WordPress Integracija je modul, ki omogoča enostavno in varno vključevanje WordPress spletnega bloga v vašo Magento spletno trgovino. Modul je odličen za upravljanje vsebin, bloganje ter optimizacijo za iskalnike. Nova različica prinaša izboljšano integracijo, vključno z možnostjo gostovanja WordPressa na ločenem strežniku. S podporo za vtičnike, kratke kode ter vključevanje izdelkov v blog, Modul olajša usklajevanje obeh platform za optimalno uporabniško izkušnjo in učinkovito upravljanje vsebin.

Dodatni moduli vezani na Magento WordPress integracijo

 • podpora za večjezične trgovine
 • integrirano iskanje po člankih
 • vgradnja kratkih kod in vtičnikov
 • vgradnja bbPress wordpress foruma
 • in še mnogo.

Združitev tega modula z dodatnimi omogoča resnično nadomestitev Magento CMS z WordPressom, tako da lahko vaši urejevalci vsebin uporabljajo sistem, s katerim so seznanjeni, kar je odlično za vašo optimizacijo strani (SEO).

Magento 1 moduli za optimizacijo hitrosti

Bolt Full Page Cache

Izboljšajte hitrost svoje Magento 2 spletne strani s pomočjo modula Bolt Full Page Cache. Preprosta namestitev in samodejna konfiguracija zagotavljata, da boste brez napora dosegli opazno povečanje zmogljivosti. S tem modulom se vaša spletna stran odziva hitreje, brez dodatnega ročnega prilagajanja.

Opti (PageSpeed) - Modul na voljo za minimiziranje in združevanje datotek.

NoBots - Varnost, Požarni Zid, Zaščita Botov

Cache Warmer - za ogrevanje strani z avtoamtskim generiranjem predpomnilnika strani

Ostali Magento 1 moduli

 • Glossary - Omogočite strankam, da premaknejo miško nad besede na vaši spletni strani in vidijo njihove definicije.
 • SEO Search URLs - SEO optomizirani urlji pri rezultatih sikanja
 • Product AZ - Olajšajte iskanje vaših izdelkov strankam in iskalnikom z zagotavljanjem preprostega seznama vseh izdelkov, urejenih po abecedi.
 • Flat Category URL - skrajšate url povezave do vaših kategorij
 • CrossLink - Vnesite ključne besede in avtomatično bodo pretvorjene v povezave po celotni vaši spletni strani.
 • in še mnogo.

Povezava do FishPig strani: Prenesite brezplačne FishPig Magento 1 Module

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri