Menu
Optimizacija za iskalnike

Optimizacija za iskalnike

Iskalniki uporabljajo vsebino vaše spletne strani, naslove podstrani, povezave na vašo stran in ključne besede, na katere ciljamo. Vse je potrebno prilagoditi, da dobite čimveč strank, ki bodo naročile vašo storitev. Končni cilj je nakup.

»Če vas stranke ne najdejo v iskalniku, vas ni nikjer, zato je pomembno spletno stran prilagoditi, da bo vidna.«

Moramo pritegniti prave iskalce in s svojo spletno stranjo pridobiti zaupanje. Večina obiskovalcev spletnih strani pride preko isklalnikov, a večina teh je na spletni strani kratek čas. Zato je potrebno spletno stran prilagoditi, da ostanejo dlje in tudi spodbuditi obiskovalce, da pridejo večkrat.

Mimoidoči se bodo spremenili v kupce, če bodo na spletni strani vsaj nekaj minut in večinoma to postanejo šele po tretjem, četrtem obisku.

optimizacija za iskalnikePomembno je, da privabimo prave potencialne kupce, take ki se zanimajo za naše produkte. Iskalniki so odlična priložnost za to, saj lahko oglašujemo ob pravem času na pravem mestu, kar je najbolj učinkovito. Ko bodo stranke želele vašo storitev, se jim bo prikazala vaša spletna stran.

Cilj je visoko mesto v iskalnikih za ključne besede. Vso statistiko tudi spremljamo in natančno vemo, kaj je stranka iskala, da je na naši spletni strani naročila vašo storitev oziroma izdelke. Na rezultate iskanj se obiskovalci veliko bolj zanašajo kot na zakupljene povezave, nakupi in obiski so veliko pogostejši. Zato je pomembno, da se vaša spletna stran nahaja zelo visoko v iskalnikih. Najvišje ravno za tiste iskalne besede, ki jih uporabljajo vaši kupci.

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.