Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Optimizacija za iskalnike

Iskalniki uporabljajo vsebino vaše spletne strani, naslove podstrani, povezave na vašo stran in ključne besede, na katere ciljamo. Vse je potrebno prilagoditi, da dobite čimveč strank, ki bodo naročile vašo storitev. Končni cilj je nakup.

»Če vas stranke ne najdejo v iskalniku, vas ni nikjer, zato je pomembno spletno stran prilagoditi, da bo vidna.«

Moramo pritegniti prave iskalce in s svojo spletno stranjo pridobiti zaupanje. Večina obiskovalcev spletnih strani pride preko isklalnikov, a večina teh je na spletni strani kratek čas. Zato je potrebno spletno stran prilagoditi, da ostanejo dlje in tudi spodbuditi obiskovalce, da pridejo večkrat.

Mimoidoči se bodo spremenili v kupce, če bodo na spletni strani vsaj nekaj minut in večinoma to postanejo šele po tretjem, četrtem obisku.

optimizacija za iskalnikePomembno je, da privabimo prave potencialne kupce, take ki se zanimajo za naše produkte. Iskalniki so odlična priložnost za to, saj lahko oglašujemo ob pravem času na pravem mestu, kar je najbolj učinkovito. Ko bodo stranke želele vašo storitev, se jim bo prikazala vaša spletna stran.

Cilj je visoko mesto v iskalnikih za ključne besede. Vso statistiko tudi spremljamo in natančno vemo, kaj je stranka iskala, da je na naši spletni strani naročila vašo storitev oziroma izdelke. Na rezultate iskanj se obiskovalci veliko bolj zanašajo kot na zakupljene povezave, nakupi in obiski so veliko pogostejši. Zato je pomembno, da se vaša spletna stran nahaja zelo visoko v iskalnikih. Najvišje ravno za tiste iskalne besede, ki jih uporabljajo vaši kupci.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri