Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izdelava spletnih strani

Podjetje Degriz izdeluje učinkovite in privlačne spletne predstavitve. Potencialni kupec bo na vaši spletni strani ostal dlje časa, predstavitev vašega podjetja si bo zapomnil, opravil bo nakup oziroma naročil storitve in prišel bo večkrat. To je cilj vsake spletne predstavitve.

»Spletna predstavitev podjetja ni samo obveznost ampak je tudi prodajna pot. Stran mora prodajati in mora biti učinkovita.«

Smo v dobi, kjer podjetja morajo biti umeščena v hiter pretok informacij. Spletna stran je samo del tega. Svojim strankam svetujemo, kako se preko spleta še bolj povezati s potencialnimi in sedanjimi kupci. Skrbeti je potrebno za vsebino, izmenjavo mnenj, naročilo ponudb, stik s strankami preko e-obvestil in pridobivanje čim večjega obiska preko iskalnikov ter drugih spletnih strani.

Spletno predstavitev boste naročili zato, da boste z njo zaslužili. Učinkovitost je za vas ključnega pomena, zato jo mi spremljamo. Z analizo rezultatov se lahko odločamo, kako projekt narediti še bolj uspešen.

spletne strani izdelavaSkupaj z vami bomo prišli do najboljši spletnih rešitev za vaše podjetje.

  • Celotna strategija in načrt umestitve vašega podjetja na spletu
  • Načrt in grafična podoba vaše spletne strani
  • Priprava vsebine
  • Spletne aplikacije, ki naredijo vašo stran bolj aktivno in tudi olajšajo naročila
  • Poskrbimo za optimizacijo za iskalnike
  • Predstavimo vas v socialnih omrežjih in tematsko podobnih spletnih straneh
  • Pomagamo vam pri večjem obisku
  • Za vas organiziramo posebne akcije, kot so nagradne igre in ankete
  • Zbiramo kontakte vaših obstoječih in potencialnih strank in jih obveščamo o novostih
  • Spremljamo naročila in dosežen promet od prodaje ter od kje so kupci prišli

Programer bo stran sprogramiral, grafik bo poskrbel za grafično podobo, marketingaš pa bo poskrbel, da bo stran prodajala. Zavedamo se, da za uspešno spletno promocijo moramo povezati več strokovnjakov z določenega področja. V podjetju Degriz nam to uspeva. Učinkovitost spletne strani je ključna in to tudi sproti analiziramo.

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri