Ekskluzivna ponudba: Prihranite do -400€ na paketih izdelave spletne trgovine. Preverite sedaj!
040807231
Sloveniansi
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Izvajanje nagradnih iger in anket

Vzpostaviti bazo strank in pristen stik s kupci je ključno za marsikateri posel.


Pomembno je, da čimprej zaobjamete širok krog ljudi, saj je potem vaša rast neizmerno večja. To vam lahko uspe s takimi akcija, kot so nagradne igre ali nagrajevanje priporočanja preko e-mailov in v socialnih omrežjih. Potencialnim kupcem je dobro nekaj dati, da povrnejo veliko več.

Akcije podrobno spremljamo in merimo učinek. Analiziramo nakupe med samim poteka igre in kasneje. Tovrstne akcije spadajo med bolj učinkovite načina oglaševanja.

facebook nagradne igre

Nagradne igre so odlične za pridobivanje baze strank in novih kontaktov. Vplivajo tudi na pozitiven odnos kupca.

S pravilno pripravljeno strategijo virusnega marketinga lahko nagradna igra v kratkem času močno poveča doseg oglaševanja brez velikega finančnega vložka. Poskrbimo za splošne pogoje nagradne igre tako, da lahko sodelujoči dovolijo prejemanje e-obvestil. Nagradno igro promoviramo na več portalih in v socialnih omrežjih, kjer jih promovirajo tudi uporabniki.

Nagradna igra doseže najboljši učinek, če je podprta z drugimi področji spletnega marketinga.

Facebook nagradna igra

Dodaj odgovor

Nehajte brskati. Začnite prodajati. Pišite na anze@degriz.net ali pokličite 040 807 231 zdaj!

200+ strani o spletnih trgovinah brezplačno

Naročite se na e-novice in brezplačno prejmite 200+ strani priročnika o spletnih trgovinah, kjer so zapisane male in velike skrivnosti spletnih trgovin.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Degriz obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti (popusti za zvestobo, mesečna nagradna igra), ki jih Degriz nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Degriz d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Degriz (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Degriz d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Degriz, d.o.o., Gorica pri Šmartnem 45a, 3000 Celje, SI 67287743

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

E-novice

Moje ime je Anže in sem Magento certificiran strokovnjak za rešitve in izdelovalec večkrat nagrajenih spletnih trgovin.

Sem arhitekt vseh Degriz projektov. Zagotovo me boste srečali če bomo sodelovali. Čeprav kar naprej zvoni telefon, me lahko vedno pocukate za rokav, v kolikor potrebujete nasvet glede spletnih trgovin in njihovega delovanja.

Specializiran za izvedbo unikatnih spletnih trgovin in mojster posebnih prijemov za izboljšanje konverzije vašega spletnega mesta.

© 2010 - 2024 Degriz. Vse pravice pridržane.

Mislimo, da se nahajate v Združene države Amerike. Želite posodobiti svojo lokacijo?

Zapri