Menu
Povečanje prodaje do 19% brez da bi povečali obisk spletne trgovine

Povečanje prodaje do 19% brez da bi povečali obisk spletne trgovine

Se vam zdi, da se je prodaja nekje zaustavila? Sredstva namenjena oglaševanju se hitreje krčijo - kot posledica, ker se obiski slabše konvertirajo je oglaševanje dražje.

 

Imate že vzpostavljene follow up emaile? Ob namestitvi modula za avtomatizirano pošiljanje emailov nobena košarica ne bo več zapuščena.

 

Po statistiki barilliance.com zapuščene košarice predstavljajo kar do 19% prodaje na spletni trgovini. To pomeni 19% več prodaje brez, da bi povečali stroške oglaševanja.

 

In katere so top prednosti pri namestitvi modula za follow up emaile:

 

 • Stroški oglaševanja se ne spremenijo,
 • Nobenih dodatnih stroškov po namestitvi modula,
 • Avtomatiziran proces - hand free,
 • Povečanje prodaje brez, da bi obiskali spletno trgovino.

 

S podatki, ki nam jih obiskovalec zaupa ob registraciji v spletno trgovino ali kadar obiskovalec nakupuje kot gost, dobimo o kupcih določen profil. S temi podatki lahko kupce obveščamo o vsebinah v naši spletni trgovini, ki bo zanje bolj relevantna in zanimiva ter manj tretirana kot spam:

 • Kupce lahko segmentiramo - Cilje kampanje se super obnesejo s promocijskimi emaili. Prav tako efektiven je pri privabljanju kupcev, da dokončajo nakup po zapuščeni košarici. S filtriranjem baze kontaktov lahko stike segmentirate, da izboljšate učinkovitost. Poleg tega je omogočeno tudi A / B teste.
 • Večkratni opomniki - Večkrat samo en email ni dovolj, da bi privabili kupca nazaj - modul za follow up emaile vam omogoča, da naredite vrsto zaporednih emailov,
 • Analiziranje uspešnosti - Da bi bila kampanja kar najbolj uspešna, vam že vgrajena analitika omogoča vpogled v dogajanje in takojšnje izboljšave.
 • Personalizirane predloge - Magento 2 modul za follow up emaile vam ponuja že nastavljene predloge nagovora kupcev z zapuščenimi košaricami. 

 

 

Zakaj je modul za follow up emaile za Magento 2 več kot drugi:

 • Kupcem damo vedeti, da so opaženi - vprašamo jih po zadovoljstvu z nakupom in mnenje o izdelku,
 • Kupce obveščamo o izdelkih, ki so zanje relevantni. Obvestimo o podobnih izdelkih iz njihovega nakupa,
 • Obvestimo jih, ko mine več časa od njihovega zadnjega nakupa in vprašamo, če bi potrebovali nov izdelek.

 

S tem modulom za Magento 2 trgovine je vse avtomatizirano - hand free, kar pomeni manj dela za vas. Vsak mesec se tako pošiljajo segmentiranim kupcem obvestila z relevantno vsebino, brez da bi vsakokrat zahtevali vašo pozornost, prodaja pa bi tako iz meseca v mesec rasla ter stres z zapuščenimi košaricami upadal.

Poleg namestitve modula za obveščanje kupca o zapuščeni košarici in drugimi follow up emaili, vam Degriz nudimo tehnično podporo in strokovno svetovanje za optimizacijo postopkov s pomočjo D studia. Vsi zainteresirani lahko pišejo na info@degriz.net ali si več informacij o storitvi oigledajo na https://mirasvit.com/ .

Zadnje reference

Sledite nam:
Hitri pomočnik do spletne trgovine
Potrebujete pomoč? Pošljite nam svoje vprašanje
Pošljite svoje vprašanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.